Parintii si copiii sunt asteptati sa caute comori la Gradina Botanica din Cluj

Gradina Botanica din Cluj devine duminica "Gradina Copilului si a Parintelor", in cadrul unei actiuni organizate de Team Work, o organizatie neguvernamentala.

?

Evenimentul se desfasoara duminica intre orele 11.00 si 16.00, simultan in 3 gradini botanice din tara: Cluj, Bucuresti si Craiova. "Gradina Copilului si a Parintelui reprezinta ziua in care atat copiii, cat si parintii pot descoperi ca vizitarea Gradinii Botanice este mai mult decat o plimbare in aer liber. Parintii joaca rolul principal in educatia ecologica a fiecarui copil, iar acest eveniment incearca sa ofere familiei un cadru educativ natural. In cadrul vanatorii de comori ce se va desfasura in interiorul celor 3 Gradini Botanice vizitatorii, de la mic la mare, vor avea posibilitatea de a se intalni cu personaje de basm care le vor oferi indicii despre cum sa ajunga la comoara daca vor raspunde la intrebari legate de natura", se arata intr-un comunicat al organizatorilor.

?

Aventura se va desfasura intre orele 11.00 si 16.00, iar participantii sunt asteptati sa se inscrie la intrarile din cele trei gradini botanice.

Comentarii Facebook