Opera alungată de ploaie din Piața Unirii. Spectacolul ”LA NEGRA NOCHE” se joacă luni, 4 iulie

 

Spectacolul de operă ”LA NEGRA NOCHE” nu s-a mai putut juca duminică seara, în Piața Unirii, din cauza ploii. 

 

Concertul de muzică spaniolă ”LA NEGRA NOCHE” a fost reprogramat luni, 4 iulie, de la ora 21:30.

 

Din cauza ploii torențiale și din motive de ordin tehnic, Concertul a fost amânat pentru Luni, 4 iulie, începând cu ora 21:30, în același loc: Piața Unirii din Cluj.

 

Promisiunea unui eveniment extraordinar rămâne însă valabilă și va fi îndeplinită  într-o manieră cu totul excepțională, precum vă anunțam din debutul Opera Aperta, ediția 2016.  

 

Concertul parfumat cu vervă și romantism va încheia în mod memorabil Stagiunea 2015-2016,  sub clar de lună, în inima cetății clujene, sub privirile a mii de spectatori, alături de renumiți soliști clujeni și invitați speciali: Hector Lopez, Cristian Mogoșan, Geani Brad și Florin Estefan, soliștii instrumentiști Marian Bălan (chitară) și Radu Dunca (vioară), acompaniați de Orchestra Operei Naționale Române din Cluj-Napoca, aflată sub bagheta distinsului dirijor italian David Crescenzi.  

 

Seara lirică va crea o feerie pe ritmurile colorate ale unui repertoriu fermecător de melodii și șlagăre celebre, de origine hispanică, precum ”Granada”, ”La Cucaracha”, ”Bésame mucho”, ”Mexico lindo”,  ”Solamente Una Vez”, ”La Paloma”, ”Júrame”, orchestrate de renumitul dirijor și compozitor Sabin Pautza și de Flaviu Mogoșan. Notele celebre vor fi completate și de momente de tango argentinian, realizate de dansatorii Oana Laura Pop și Szabo Sandor.

 

Seaa se va termina cu un grandios foc de artificii, anunță organizatorii.

Comentarii Facebook