Omul de afaceri stabilit in Cluj, Dick Perdok, sustine un concert de lux - VIDEO

Dick Perdok are o afacere in domeniul gradinaritului in comuna Apahida, iar muzica este un mare hobby pentru olandez.

 

El va sustine un concert de gala la Cluj, la City Plaza, in 14 mai, de la ora 20.00. Concertul va reprezenta debutul turneului pe care omul de afaceri il va face in intreaga tara.

 

"Spectacolul este unul inedit pentru Romania prin eleganta, rafinamentul si luxul oferit publicului prin toate elementele: muzica, dans, lumini si decoruri speciale. Mai mult decat atat, artistul Dick Perdok doreste sa aduca in acest fel un concept nou de spectacol in Romania, si anume concertul de lux, intalnit foarte des in Occident", sustin organizatorii concertului.

 

"Dincolo de afaceri, muzica este o pasiune pentru mine. Acesta este motivul pentru care am vrut sa folosesc acest talent al meu pentru sprijinirea societatii care m-a primit cu bratele deschise atunci cand am venit in Romania. (...) Acum am decis ca vreau sa ofer un alt fel de spectacol mai putin intalnit in Romania, un spectacol definit prin lux si eleganta", a declarat artistul Dick Perdok.

 

La concertul de gala va canta muzica artistilor Frank Sinatra, Tom Jones, Elvis Presley, Charlie Rich, Neil Diamond, Barry White, Gabriel Dorobantu, Sandy Deac si Rene Froger, dar si piese proprii. La spectacol tinuta este obligatorie, accesul se face pe baza de rezervare, iar intrarea este libera in functie de numarul locurilor disponibile.

Comentarii Facebook