O mie de copii s-au distrat în ”Labirintul oițelor vesele” de la Iulius Mall Cluj - FOTO

 

În apropierea Sărbătorilor Pascale, ”Labirintul Oiţelor Vesele” s-a dovedit a fi principala atracţie pentru cei mai mici vizitatori ai Iulius Mall Cluj.

 

În perioada 18 - 29 aprilie 2016, aproximativ 1.000 de copii au acceptat provocarea de a explora labirintul din Curtea de Onoare a Iulius Mall, în căutarea celor mai delicioase dulciuri.

 

Pe lângă invitaţia ludică de a găsi cadourile ascunse, cei mici au participat şi la un concurs de desene, unde premiul cel mare a constat într-un ou din ciocolată, cu o greutate de 8 kg. La intrarea în labirint, fiecare prichindel a primit un ou de hârtie, pe care cei mici au desenat povestea Sărbătorilor Pascale, așa cum și-au imaginat-o. Creaţiile copiilor au fost expuse în zona ineditului spaţiu de joacă. În urma tragerii la sorţi de vineri, 29 aprilie, micuţa Andra-Maria Urszuly a fost recompensată cu mult râvnitul ou gigant din ciocolată belgiană, oferit de Leonidas.

 

Cumpărăturile de la Iulius Mall Cluj le-au adus altor trei clienţi câte o sesiune de shopping la magazinul Altex, în valoare de 2.000 de euro fiecare. Rotund Cristina Voichiţa, Pop Simona Maria şi Muntean Lucreţia sunt norocoasele care îşi vor dota locuințele cu electronice și electrocasnice noi şi moderne. 

 

În total, peste 2.500 de cadouri au fost dăruite, în perioada 15 – 30 aprilie, clienţilor fideli ai Iulius Mall Cluj, în cadrul campaniei ”De Paşte, suntem împreună”.

Comentarii Facebook