O influenceriță din Cluj convinge „săracii” să ia burger cu foiță de aur de la restaurantul de fițe: „de ziua ta ăsta-i și tort și felul 1 și felul 2”


O influenceriță din Cluj încearcă să convingă clujenii să meargă la restaurantul de fițe din „orașul de 5 stele” la care carnea de vită este servită în foiță de aur. Aceasta a făcut un vlog în care a comparat gustul „burgerului de aur” de 250 lei cu un burger de 27 de lei, pe care l-a catalogat ca fiind „cel mai ieftin” din oraș.

Amintim că patronul restaurantului, șeful PSD Câmpia Turzii, Avram Gal, a devenit vedetă națională, după ce a scos masa în fața localului, pe strada Constantin Brâncuși și a prezentat faimosul platou cu „de toate”, care ajunge la prețul de 1200 de lei. Platoul are carne de vită, cârnați, burger, iar social-democratul clujean îl prezintă drept un preț just pentru ceea ce oferă. Lucrurile însă nu s-au oprit acolo, și la scurt timp același restaurant le-a propus clienților un platou cu carne de vită de 6000 de lei, suflată cu aur.

Influencerița clujeană a încercat să le explice urmăritorilor că „fițele” acestea nu sunt de buzunarul oricui: „e așa o chestie de ziua ta, ăsta-i și tort și felul 1 și felul 2, la final păstrați chifla și puneți lumânarea”.

E așa o chestie de „te duci o dată la două zile dacă ai bani”, a mai adăugat aceasta.

Andreea spune că mănâncă foarte des la ei, însă nu a precizat dacă are parte de „reduceri” pentru promovarea produselor sau chiar le plătește.

Eu mănânc foarte des la ei, carnea asta a lor cum e făcută pe grill în fumul ăla, are un gust specific de fum, de grătar, incredibil, ăsta îi altceva, uite ce bucătucă de carne”, a mai precizat influencerița.

Cu toate că i-a plăcut mult gustul „burgerului de aur”, influencerița zice că pentru zilele în care nu vi-i poftă de grătar, e mai bine să optăm pentru un burger mai ieftin. „Dar, într-o zi când nu ți-i poftă de grătar sau când ești pe fugă, aș mânca unul din ăsta, ca popa”, a spus influencerița despre burgerul de 27 de lei.

Comentarii Facebook