Carmen Grebenișan va ”zbura” de la Survivor. Influencerița din Cluj e obosită și s-a schimbat la față - FOTO


Survivor România se apropie de final, iar concurenții sunt deosebit de stresați. Carmen Grebenișan este epuizată, iar vestea primită acum a animat-o.

Survivor România le dă concurenților recompense, astfel că lucrurile sunt mult mai interesante, iar cei rămași în concurs sunt mai motivați. 

În ultimele 14 zile, triumfător a fost Andrei Krișan, concurentul aflat, de departe, în cea mai bună formă pe traseu. În seara aceasta, Andrei va ieși învingător, având ocazia să aleagă alte două persoane alături de care să se bucure de surpriză.

Capture.JPG

Fostul Războinic le-a ales pe cele două Faimoase rămase în competiție, pentru a împărți recompensa cu ele. Astfel, Carmen Grebenișan și Ștefania Stănilă vor părăsit Republica Dominicană și se vor bucura de o experiență, temporară, ce-i drept, în Columbia. Vor merge cu elicopterul, se vor înfrupta din preparate speciale și se vor putea odihni.

Vor merge la aeroport, vor lua un avion. Iar țara în care vor merge are culorile noastre: Columbia! Da, mergeți în Columbia! Asta câștigați la capătul jocului. Și asta înseamnă: orașul iconic al Columbiei, Medellin, un tur cu elicopterul, masă și casă. Asta e recompensa de astăzi!”, a anunțat Dan Pavel înainte de probă.

Carmen Grebenișan este epuizată, iar aspectul ei fizic are de suferit. Vedeta a ajuns să nu mai semene cu cea care făcea furori în rândul femeilor din România, datorită frumusetii ei. 

carmen-grebenisan-inaltime3.jpg

Comentarii Facebook