O contabila din Cluj-Napoca a castigat un Mitsubishi ASX Cross Over la tombola de Paste de la Iulius Mall(P)

Mariana Ladaru se poate considera printre cei mai norocosi oameni, dupa ce, prin tragere la sorti, a castigat un Mitsubishi ASX Cross Over, marele premiu al tombolei de Paste, oferit de Iulius Mall.

 

Mariana Ladaru are 57 de ani si a participat pana acum la toate extragerile Iulius Mall din Cluj-Napoca. La tombola de Paste a depus doua taloane si nu i-a venit sa creada cand a aflat ca a castigat masina care va fi lansata pe piata in aceasta primavara.

 

"Visam la o astfel de masina, dar nu mi-am imaginat ca o voi avea vreodata! Marele premiu al campaniei de Paste de la IULIUS MALL mi-a bucurat intreaga familie!"., a spus Mariana Ladaru cand si-a primit premiul.

 

In cadrul campaniei de Paste, in perioada 4-23 aprilie, Iulius Mall a oferit  peste 8.000 de premii instant, constand in cutii Nescafé Gold, produse cosmetice, cartele Vodafone si rãcoritoare Coca Cola, au fost acordate între 4 ºi 23 aprilie 2011. Printre cele mai ravnite premii, extrase saptamanal, s-au numarat 21 de espressoare Nescafé Dolce Gusto si 6 roboti de bucatarie PHILIPS. Marele premiu a fost un Mitsubishi ASX Cross Over.

Comentarii Facebook