O clujeancă trezește tot blocul cu gemetele ei: Urlă în timpul partidei de sex 20 - 30 de minute! Ce să facem?


O femeie din Florești a relatat că un bloc întreg nu poate dormi noaptea din cauza gemetelor din timpul partidelor de sex care se aud dintr-un apartament.

Oamenii bănuiesc că acolo ar ”lucra” o prostituată, dar nu știu ce să facă.

Un bloc din Florești nu doarme din cauza gemetelor care se aud. O vecină face sex gălăgios

Ne-am schimbat de curând chiria și unde ne-am mutat avem o vecină foarte gălăgioasă când face sex. Când spun gălăgioasă să mă înțelegeți că e chiar foarte gălăgioasă. Noi locuim la parter și ea la etajul 2-3 și tot o auzim cum urla și nu doar câteva minute, ci vreo 20-30!! Azi noapte m-a trezit din somn

Avem copii nici mari, dar nici prea mici, care să nu priceapă că nu e normal ce se aude și iată că aproape că sunt expuși la scene porno live!

V-ați confruntat cu așa ceva? Se poate lua vreo măsură legală în acest caz?

Mentionez că bănuiesc că e o prostituata de lux (mai ales că am auzit în una din dați pe cineva plecând din bloc după toată acțiunea). 

Ceea ce se aude de fapt e teatru 100% - nu e ea singură femeie ”împlinită” din bloc și mă îndoiesc că îi este stricat butonul de autocontrol!”, a relatat femeia din Florești.

Se pare că astfel de cazuri sunt foarte frecvente în Cluj-Napoca, fiind semnalate cazuri în mai multe locuri din Florești, Iulius Mall și Bizușa.

Clujenii s-au amuzat de reclamația clujencei, care a spus că nu poate dormi din cauza gemetelor de la partidele interminabile de sex

Buna, prin aceasi situatie am trecut si noi si am chemat politia locala. De 3 sau 4 ori. S au calmat. Am invercat sa discutam cu ei dar degeaba, dupa ce a venit politia totul s a rezolvat”.

”Cam aceeași situație o avem si noi…in prima noapte după ce ne-am mutat (blocul fiind nou, deci nu in totalitate locuit la vremea respectivă) când am auzit-o, cred ca toți am ieșit noaptea pe terasa cu gândul sa chemam poliția ca cineva o bate. După câteva min când am realizat ce se aude de fapt, majoritatea bărbaților erau gata sa stea la rând. Nu s-a rezolvat încă nimic, ea în continuare cânta la saxofon, si câteodată am vrea sa ne mai bucurăm si noi de momente intime, doar că nu mai îndrăznim sa gemem, că ea ne acoperă pe toate”.

”Este in zona Iulius?”.

”Pfff, pe Valea Gârbăului cumva?”.

”Aoleu, atâtea sunt?”.

”Aoleu, leșin! Poate este aceeași si se aude in toate zonele Clujului, din Florești până la Iulius”.

Soluțiile propuse au fost chemarea poliției, atenționarea cu un bilet lăsat pe ușă sau chiar întreruperea ”actului” cu un ciocănit la ușă.

Comentarii Facebook