O clujeanca expune fotografii din Madagascar si Insulele Comoros la Turnul Croitorilor


Primaria municipiului Cluj-Napoca in parteneriat cu Institutul Roman pentru Pace - PATRIR ii invita pe clujeni la expozitia de fotografii din Madagascar si Insulele Comoros a clujencei Andreea Campeanu.

Expozitia va fi vernisata la Turnul Croitorilor - Centru de Cultura Urbana, str. Baba Novac nr. 35.

Andreea Campeanu este fotograf freelancer pentru Agence France Press in Madagascar. De-a lungul timpului a avut fotografii publicate in Washington Post, Le Figaro, Wall Street Journal, USA Today, National Geographic Romania, National Geographic Traveler, Mediafax Foto etc.

Expozitia de fotografie face parte din seria de evenimente organizate cu ocazia turneului Caravanei Glocal Tour in Romania, pe o perioada de sapte luni si care debuteaza la Cluj-Napoca in 7 mai. Din 7 iunie, Caravana Glocal Tour va ajunge la Targu Mures, Sibiu Constanta, Bucuresti si Oradea. Caravana Glocal Tour transpune ideile globale la nivel local prin intermediul unei expozitii multimedia mobile si se adreseaza, in principal, elevilor si profesorilor, dar si publicului larg, tuturor acelora care doresc sa faca o incursiune in educatia globala.

Expozitia este deschisa in perioada 4 -10 mai 2012, de luni - vineri, intre orele 10.00 – 20.00, sambata si duminica intre orele 10.00 - 18.00.

 

 

 

Comentarii Facebook