Nu Marcel Pavel a fost pacientul zero din cazul focarului de coronavirus de la Antena 1


Marcel Pavel, considerat pacientul numărul zero la Antena 1, s-ar fi îmbolnăvit de la altcineva, o altă persoană prezentă în platoul de la Antena 1.

Mihai Gâdea, realizatorul emisiunii Sinteza zilei, de pe Antena 3, a dezvăluit că potrivit anchetelor epidemiologice, nu Marcel Pavel ar fi adus coronavirusul în platoul de filmări.

A apărut informația că Marcel a venit pe platourile de filmare de la ”Te cunosc de undeva” infectat şi i-a infectat pe ceilalţi, sunt mai mulți infectați. Eu nu am să dau multe detalii, pentru că nu este rolul meu, dar în urma investigaţiilor epidemiologice care s-au făcut, nu Marcel Pavel a adus virusul pe platouri, s-a întâmplat să fie altcumva, de la o altă persoană. Şi acela este un alt caz public. Marcel acolo s-a infectat, nu a adus el virusul”, a spus Mihai Gâdea, în emisiunea „Sinteza zilei”, de la Antena 3.

Acum, la Institutul de Boli Infecțioase Matei Balș sunt internate mai multe vedete ale emisiunii: Ozana Barabancea, Andrei Ștefănescu, Cosmin Seleși și Adriana Trandafir. 

Andreea Bălan a spus că nu are niciun fel de semn și că se simte bine, iar Aurel Temișan a păstrat tăcerea.

Comentarii Facebook