Nevasta lui Manea de la CFR Cluj e cea mai frumoasă soție a unui fotbalist român, dar se descurcă bine și în afaceri - FOTO


Irina Deaconescu este cea mai frumoasă soție a unui fotbalist român și se laudă și cu rezultate foarte bune în afaceri. Irina formează un cuplu fericit alături de Cristi Manea de la CFR Cluj. Influencerița a câștigat într-un an mai mult decât un român de rând în toată viața.

Partenera de viață a fundașului lui CFR Cluj deține o firmă care se ocupă de comerțul cu amănuntul prin intermediul caselor de comenzi sau prin internet.

Conform presei centrale, firma Irinei Deaconescu a avut în 2022 un profit net de peste un milion de lei, ceea ce înseamnă o creștere de nouă ori față de profitul din 2021, iar afacerea are un singur angajat.

Cei de la economica.net arată că bilanțul realizat la finalul anului trecut arată că firma influenceriței a înregistrat o marjă de profit net de peste 94%, ceea ce înseamnă cu 4,4 puncte procentuale mai mult față de datele din 2021. Mai precis, firma a avut o cifră de afaceri netă de 1,15 milioane de lei. În concluzie, Irina Deaconescu a câștigat într-un an mai mult decât un român de rând în toată viața.

De curând, blondina a mărturisit că și-a dorit de mult timp să renoveze casa părintească și că abia acum a putut să facă acest lucru. Ea a amintit și de perioada în care mama ei era plecată în străinătate și punea ban pe ban. Știind cât de mult s-a chinuit cea mai importantă persoana din viața sa, Irina Deaconescu a dorit să îi facă o bucurie femeii și i-a renovat locuința.

Am fost binecuvântată, am muncit mult astfel încât să pot eu să renovez apartamentul în care am copilărit. Fix cum intri, așa cum ne-a permis spațiul, am pus o masă superbă, cu patru scaune. E mult mai frumoasă masa decât mi-am imaginat eu”, a relatat Irina Deaconescu, într-un clip devenit viral pe YouTube.

Comentarii Facebook