MISS TSD Cluj, pepiniera viitoarelor bombe sexy ale politicii? Vezi care este cea mai frumoasa social democrata din Cluj! - FOTO si VIDEO

 

Defilare in bikini, cultura generala si discursuri politice au fost probele peste care au trebuit sa treaca cele 13 concurente de la concursul MISS TSD. Ultimul "hop" le-a dat mari batai de cap fetelor si a starnit amuzament in sala.

 

Concursul de MISS organizat de Tineretul Social Democrat Cluj a fost gazduit de clubul Bamboo. Cele 13 concurente au incins repede atmosfera la proba costumelor de baie. Au defilat apoi in rochii de seara si in costum de viitor politician, dar momentul asteptat de toata lumea a fost cel al discursului politic, unde majoritatea "frumusetilor" s-au pierdut in teorii despre salvarea planetei, criza financiara si Emil Boc.

 

Concursul a fost castigat dupa "lupte" grele de catre Alexandra Baies, care le-a multumit tuturor, inclusiv parintilor, si a incasat un cec de 500 de euro.

 

Toate concurentele au fost premiate de catre organizatori cu sedinte la sali de fitness sau la saloane de infrumusetare, dar la final a mai fost anuntat un premiu: senatorul PSD de Maramures, Sorin Bota, le-a promis tinerelor un tur al Europei, in 2011, alaturi de politicienii social-democrati din Baia Mare.

 

Cele 13 concurente vor aparea intr-un calendar realizat de TSD Cluj in 2011 si care va fi tiparit in 20.000 de exemplare. Banii rezultati din vanzarea acestuia vor fi donati Asociatiei Little People, care se ocupa de copiii bolnavi de cancer.

 

Invitatii speciali au concursului au fost Kamelia si George Hora, care au cantat aproape o ora, iar finalul le-a apartinut dansatoarelor profesioniste din Bamboo, care a dus petrecerea TSD pana in zori.

 

 

Comentarii Facebook