Mircea Bravo l-a lăsat pe Botezatu fără 20.000 de euro și fără un job bun la Cluj! Designerul a luat măsuri pe loc - FOTO


Cătălin Botezatu nu a mai fost imaginea unui târg de nunți din Cluj-Napoca, fiind înlocuit de Mircea Bravo. Apropiații designerului spun că comediantul clujean ar fi mers pe gratis. 

Designerul a fost imaginea evenimentului timp de nouă ani consecutiv, iar în 2024 a cerut o sumă de bani, care a fost considerată prea mare. Nu se știe cu cât a fost ademenit Mircea Bravo, dar un apropiat al lui Cătălin Botezatu a spus că ar fi mers pe gratis. ”Se pare că nici chiar binecunoscutul creator de modă, Cătălin Botezatu, deși venit în țară din Mexic cu o zi mai devreme de începerea târgului, nu a ajuns la un numitor comun din punct de vedere financiar pentru a reprezenta târgul ca și imagine, lucru care, din bârfele din piață, a nemulțumit foarte mult participanții și expozanții la târg, care, de fiecare dată, erau obișnuiți cu prezența designerului, o prezență de altfel atât de glamour, fashion și nu în ultimul rând, prietenoasă.

Se spune că foarte mulți expozanți veneau special pentru Botezatu, iar anul acesta au fost extrem de dezamăgiți că nu l-au putut vedea. Probabil între cele două părți nu s-a ajuns la un rezultat, astfel încât cei de la Grand Hotel Italia l-au înlocuit pe designer cu Mircea Bravo, acesta, tot din sursele noastre, venind gratis, dar această venire fără bani a și arătat ca o venire gratuită”, a scris criticul de modă clujean Ștefan Farrell. 

Mircea Bravo a filmat  la Grand Hotel Italia, deci ar putea fi vorba despre compensarea serviciilor. 

Se pare că Botezatu s-a supărat foarte tare și acum va fi imaginea unui alt târg de nunți concurent. Decizia a fost luată pe loc pentru a se răzbuna pe cei cu care a colaborat timp de mai mulți ani, spun surse din anturajul lui Botezatu!

Criticul de modă Farrell l-a criticat pe Mircea Bravo pentru modul în care s-a îmbrăcat la târg: ”Acesta s-a prezentat îmbrăcat ca un om al străzii, ca și cum n-ar respecta acest eveniment, plimbându-se cu o înghețată roz la cornet printre standurile cu îmbrăcăminte elegantă. Oare cum poți să îl pui ca imagine a unui eveniment și să taie panglica târgului de ceremonii în care se expun numai lucruri de lux ale industriei de profil de lux, pe un băiat de care râde toată lumea? Cum poți să îl pui imagine, îmbrăcat în felul acesta, să reprezinte târgul, înveșmântat în haine de 2 lei? Să înțeleg că urmează să îl vedem pe Mircea Bravo dând lecții de stil în locul lui Botezatu în emisiuni de genul “Bravo, ai stil”. 

Catalin-Botezatu-2.jpg

Foto: Cătălin Botezatu la evenimentul din 2023

Mircea-Bravo-5.jpg

Comentarii Facebook