Mircea Bravo CHIAR s-a însurat! Cine e frumoasa soție și ce diferență de vârstă este între ei - VIDEO


Mircea Bravo s-a însurat cu o frumoasă bistrițeancă, cu 8 ani mai tânără ca el. Soția vedetei lucrează ca și cadru universitar, iar diferența de vârstă nu este o problemă.

Nu vreau să vă spun că Bistrița e bun sau că e rău, nu cred nici în patriotismul că românii-s cei mai tari, dar acum în Cluj, dacă te uiți în orice domeniu: cultural, evenimente, sportiv, bistrițenii-s cei mai tari! Eu sunt mândru că sunt bistrițean, în fiecare an mă îndrăgostesc tot mai tare de județul ăsta, de orașul Bistrița, mi se pare super mișto, cu oameni de bun simț și, ca urmare, mi-am și găsit o fată din Bistrița, cu care m-am căsătorit”, a spus Mircea Bravo, potrivit infobistrita.ro.

Mircea Bravo are o influență uriașă pe piața de divertisment din România. Pe Facebook, Bravo numără 3,3 milioane de fani și peste un milion de urmăritori pe Youtube.

Cununia civilă de joi, 16 iunie, a fost oficiată de Emil Boc, iar la petrecere au participat actori, influenceri și celebra ”tanti Lenuța”, bunica din filmulețele lui Bravo rolul bunicii.

Comentarii Facebook