Miercuri 24 Aprilie

Mircea Badea bătut din nou de motociclistul Teodor ”Tedi” Emi. Badea a leșinat - VIDEO


Mircea Badea s-a bătut din nou cu motociclistul Teodor ”Tedi” Emi, iar rezultatul nu a fost diferit față de bătaia trecută. Realizatorul tv a fost culcat la pământ în cinci secunde.

Un pumn și un genunchi a fost de ajuns pentru ca Mircea Badea să ajungă la podea, leșinat. ”Artele martiale inseamna multa munca, disciplina, respect, nu vorba multa si aroganta. Cred ca Mircea Badea a inteles lucrul asta dupa ce i-am acordat revansa”, a scris Teodor „Tedi” Emi după lupta cu Mircea Badea.

Sa spui despre asta ca e "motociclist", cand vezi cu ce se ocupa si carte de vizita are, e ca si cum ai spune ca un fotbalist la Steaua este autombilist pentru ca sofeaza un BMW. Un lucru e sigur: nu sunt fricos. N-am fost si nu voi fi niciodata. Atfel, totul ok. Ne vedem maine la emisiune de la 21.00 la 24.00.

P.S. Sa spui cum "am fost lesinat minute bune" este fake news: nu te lasa doctorul sa te ridici pana nu ti face teste. N-am facut deloc caz de meciul asta inainte, n-o sa fac nici dupa”, a scris Mircea Badea pe Facebook.

Comentarii Facebook