Milkshake-ul care te înGHEAŢĂ vara aceasta la Gelateria Bonta(P)


Te-ai săturat de milkshake-urile care le găsesţi oriunde? Vino la Gelateria Bonta unde îţi poţi face un milkshake după poftele tale. Poţi alege din toate sortimentele de îngheţată sau poţi să incerci unul cu sirop de caramel sau cireşe.

 

 



Milkshake-urile sunt numai bune pentru a te răcori vara şi pentru a prinde energie. La Gelateria Bonta, din Iulius Mall, găşesţi cele mai cremoase sortimente de îngheţată care amestecate cu lapte dau cel mai bun milkshake pe care îl poţi savura până la ultimul strop.

 


Poţi alege să pui şi sirop de zmeură sau caramel şi topping de ciocolată sau alune caramelizate. Doar la Gelateria Bonta îţi poţi crea cel mai gustos milkshake după preferinţele tale. Câteva sortimentele de îngheţată din care poţi alege, prezente în fiecare zi cel puţin 16 sortimente proaspăt preparate, sunt: Fistic, Vanilie, Pannacotta, Kinder Cereale, Tiramisu, Crema Bayleys, Kinder Bueno, Biscoto, Panna si Nutella, Frăguţe.
 
De asemenea, poţi încerca şi un sorbeto gustos preparat din ingheţată şi apă plată. Şi acesta este perfect pentru a te răcorii, cel mai bun fiind cel de lămâie, gustul acrişor dar rece te va învigora pentru toată ziua.