Mihai Bendeac, mărturisiri neașteptate. Nu vrea o relație cu o femeie care nu e „impresionată” de cariera lui


După zeci de ani în care a muncit pentru a avea o carieră de succes în teatru și televiziune, Mihai Bendeac a mărturisit că nu vrea o relație cu o femeie care nu e „impresionată” de cariera lui. Într-un șir de postări recente pe InstaStory, actorul a explicat de ce îl enervează când femeile îi spun că nu sunt interesate de actorul Mihai Bendeac, ci doar de el ca persoană. 

Eu recunosc o chestie. Pe mine mă enervează foarte mult atunci când întâlnesc o femeie care îmi spune ”să știi că pe mine nu mă interesează Bendeac artistul, pe mine mă interesezi tu ca om”. Mă enervează treaba asta, pentru că eu chiar vreau să te intereseze treaba asta, că eu muncesc de 25 de ani pentru Bendeac artistul. Eu mi-am sacrificat viața pentru cariera mea și vii tu și spui că nu te interesează, că te interesez ca om. (...) Nu mă pot resemna la idea că sunt cu o femeie pe care nu o impresionează trecutul meu și cariera mea. Poate sunt defect, nu? Nu vreau să am o viață din aia de familie, cum mai zic unii: când ajung acasă și închid ușa, las în spatele meu artistul”, a spus Mihai Bendeac pe Insta Story.

Actorul declarat în repetate rânduri că nu vrea să se căsătorească și să-și formeze o familie, dar pare să aibă criterii clare pentru cele care doresc să intre în viața lui, iar respectul pentru realizările lui profesionale este esențial, scrie Spynews.ro. 

Comentarii Facebook