Mihai Bendeac amenință Antenele: ”Mă întorc”


Actorul Mihai Bendeac dorește să pună punct scandalului cu postul Antena 1, dar acesta a transmis și un avertisment, în cazul în care conducerea postului nu e de acord cu rezilierea contractului său.

Bendeac a anunțat că în cazul în care nu i se va rezilia contractul până luni, ori va da postul în judecată ori se va întoarce.

E clar ca ori eu voi depune pangeri penale, ori ei vor actiona in instanta. Doar ca temerea mea este ca, in urma unui proces pe acest caz, ar putea sa-si piarda licenta de emisie... De-asta mi s-ar parea o solutie inteligenta din partea lor ca, dupa atata timp, sa incheie amiabil contractul.

Nu de alta dar, daca pana luni nu vor face asta, ii anunt ca marti ori ii dau in judecata ori ma intorc in Antena. Inca nu m-am decis! Oricare dintre variante este periculoasa, dar a doua ar fi geniala. Fiindca as filma 24 de ore din 24, live stream, procesul de productie si tot ce se intampla. Si nu stiu ce o sa vreau sa parodiez. Ca ma doare-n cur daca e pe placul cuiva sau nu. Stiti asta...

Deci, fratilor, sper ca ati inteles ideea.

Incheiem amiabil contractul pana luni, ca niste oameni?

Ca daca ma doriti asa de mult, eu ma pot intoarce. Si ar fi un spectacol, intr-adevar. La fel ca cel dintr-un eventual proces. Ca si ala e in sedinta publica si eu vreau sa fiu filmat”, a anunțat Bendeac pe pagina sa de Facebook.

Comentarii Facebook