Duminica 29 Ianuarie

Mihaela Rădulescu, făcută praf de o vedetă după ce a jignit comunitatea gay: Cine este Mihaela Radulescu?


Postările recente ale Mihaelei Rădulescu de pe pagina sa de Facebook, în care a jignit întreaga comunitate gay, i-au adus foarte multe critici, chiar și din partea unor persoane care o simpatizau.

Andreea Raicu a postat un material pe blogul său personal în care îi critică atitudinea din zilele acestea, chiar dacă recunoaște că o admira foarte mult.

Recentele postari de pe contul de Facebook detinut de Mihaela Radulescu m-au intristat si socat in acelasi timp si m-au facut sa-mi aduc aminte de ea, asa cum am cunoscut-o eu. Incerc sa inteleg ce se intampla…

Aveam 18 ani cand am participat la Elite Model Look. Gala a fost prezentata de Mihaela Radulescu. Aveam niste emotii incredibile, eram un copil, dar faptul ca ea era acolo mi-a usurat situatia… m-a facut sa ma simt mai increzatoare! Eram o straina pentru ea si totusi m-a facut sa ma simt mai bine! Nu o cunostea pe niciuna dintre concurente si cu toate astea s-a comportat ca si cand am fi fost o echipa. Ne-a dat incredere in noi si, cand am castigat, m-a facut sa ma simt de parca as fi cucerit Everestul!
Postarile Mihaelei Radulescu m-au socat!

In cei douazeci de ani care au trecut, am avut ocazia sa o cunosc si mai bine pe Mihaela Radulescu. O urmaream inca de cand era prezentatoare la Tele7ABC si cu fiecare noua emisiune pe care a facut-o imi intarea convingerea ca are toate calitatile pentru a fi un etalon in domeniu! Poate sa sustina orice show live, iar asta, credeti-ma, nu e putin lucru! In plus, are o energie si o disponibilitate incredibila de a se implica in cauze sociale!

Indiferent de oamenii carora le vorbeste si de locul unde e, Mihaela Radulescu este un magnet: audienta – oricat de plictisita, lipsita de interes sau energie ar fi fost – se trezeste cand vorbea ea! In plus, cred ca oricine si-ar fi dorit sa fie invitatul ei la o emisiune TV. Va spun din proprie experienta: invitatii Mihaelei Radulescu se simteau incredibil, simteau ca munca lor conteaza pentru ca ea e un om care asculta! De fiecare data! Nu se prefacea interesata, nu mima atentia, nu juca un rol. Sau nu o facea atunci cand am cunoscut-o eu! Este unul dintre putinii oameni care poate sa vorbeasca liber trei ore, fara un script, si sa-si pastreze coerenta, vivacitatea, logica ideilor. Sa faci asta in televiziune e o performanta si exact din aceste motive am considerat-o pe Mihaela Radulescu un model”, a scris Andreea Raicu pe blogul personal.

Realizatoatea TV spune că a fost extrem de surprinsă de atacurile lansate de jurata de la ”Românii au talent” la adresa comunității gay.

M-am intalnit ieri cu o prietena si mi-a aratat insa ceva de pe Facebook care m-a socat! Postarile Mihaelei Radulescu referitoare la homosexuali sunt scandaloase! Mihaela Radulescu pe care o cunosteam eu nu ar fi folosit niciodata un limbaj atat de vulgar… Cu niste cuvinte total lipsite de eleganta, de o agresivitate fantastica, ea nu face decat sa atace fara argument niste oameni. Generalizeaza si loveste intr-o comunitate care nu cred ca i-a facut vreun rau. Eu am de foarte mult timp multi prieteni gay si stiu foarte bine cat de mult sufera pe nedrept! Sunt niste oameni absolut minunati, ii iubesc din toata inima si ii respect!

M-a uimit pur si simplu virulenta acestui atac… Niciodata nu mi-as fi imaginat ca Mihaela Radulescu pe care o cunosc eu e capabila de arunce niste replici atat de imbibate de furie.

“…ca mama, care nu vrea sa-si vada copilul nici gay, nici terorist, nici cersetor, nici drogat, nici depresiv”… Mihaela Radulescu pe care o cunosc eu nu ar fi facut niciodata aceasta insiruire, nu ar fi pus semnul egal – asa cum reiese din postarea ei – intre un terorist si un gay!

E grav ca ea trateaza cu atata desconsiderare niste oameni, niste suflete, ca persista in acest comportament discretionar si nu realizeaza ca e dreptul fiecaruia sa aleaga cu cine isi imparte viata! Discriminarea pe motive de orientare sexuala e nedemna de orice om, indiferent daca e persoana publica sau nu! Pur si simplu nu poti ataca un om in functie de ceea ce el iubeste!”, a continuat vedeta.

Andreea Raicu a pus și problema ce ar face Mihaela Rădulescu dacă fiul său ar ”ar alege sa nu iubeasca o femeie, ci un barbat”.

Citește AICI articolul integral.

Comentarii Facebook