Lovitură grea pentru Mihaela Rădulescu, după ce a jignit comunitatea gay




Mihaela Rădulescu a ajuns într-o situație grea din cauza jignirilor pe care aceasta le-a adus comunității gay, iar acum Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii a fost sesizat astazi cu privire la afirmatiile sale.

Jurata de la ”Românii au talent” a scris, zilele trecute, un material pe blogul său, intitulat "Adam si Eva ?! (Toleranta pe la spatele normalitatii)", în care a făcut afirmații discriminatorii la adresa comunității gay.

"Stati linistiti, dragi homosexuali, mica mea dizertatie nu va schimba nimic, voi veti avea aceleasi drepturi si eu voi fi la fel de toleranta. Dar, lasati-mi si mie libertatea de opinie ...ca mama, care nu vrea sa-si vada copilul nici gay, nici terorist, nici cersetor, nici drogat, nici depresiv. (...) Sunteti oameni anormali, oricat va deranjeaza ca va numim asa", a scris Migaela Rădulescu.

Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii a primit astazi, 8 aprilie 2015, sesizari de la trei persoane fizice, in ceea ce priveste declaratiile facute de Mihaela Radulescu la adresa persoanelor gay, potrivit hotnews.ro.

Probabil ca plangerile nu vor fi solutionate inainte de 30 aprilie, atunci cand se constituie noul Colegiul al CNCD, a declarat pentru sursa citată presedintele Consiliului, Csaba Asztalos, care a anuntat ca "vom cita partile, vom solicita punctele de vedere si intr-un termen rezonabil vom avea o decizie".

Comentarii Facebook