Mihaela Bilic dă un sfat pentru momentul în care dieta nu mai dă rezultate

 

Nutriţionistul Mihaela Bilic a dat un sfat pentru femeile care țin dietă, dar aceasta nu mai dă randament la un moment dat.

 

Când nu mai funcţionează nimic, încercaţi o cură de peşte. Multe femei se confruntă cu lipsa de rezultate a curei de slăbire. Chiar dacă e proteică, chiar dacă e disociată, după multe repetări cura de slăbire nu mai are efect sau mai bine zis rezultatele sunt modeste.

 

Sigur că organismul învaţă să consume din ce în ce mai puţin, sigur că şi răbdarea noastră e din ce în ce mai încercată, dar intri în panică atunci când vezi că acul cântarului nu coboară deşi tu chiar respecţi dieta. Acolo unde v-aţi pierdut entuziasmul şi nu mai ştiţi ce să faceţi eu vă sugerez o cură de peşte. Adică în loc de carne (la grătar sau în salată) mâncaţi peşte. De orice fel, o porţie pe zi. Nu contează dacă e gras sau alb, dacă e sălbatic sau de acvacultură, dacă e proaspăt, congelat sau în conservă, important e să consumaţi peşte. Cu salate şi multe legume, sau chiar şi în ciorbă, peştele poate funcţiona acolo unde carnea nu mai dă rezultate. Grăsimea de peşte are multe efecte benefice (de la îmbunătăţirea metabolismului la ameliorarea inflamaţiei şi a retenţiei de lichide) iar proteinele sunt uşor de digerat. Nu există un argument concret în favoarea peştelui însă din experienţă am văzut că pot fi rezultate neaşteptate, deci merită încercat. Şi dacă silueta nu este influenţată vizibil, cu siguranţă sănătatea voastră va avea de câştigat :)”, a scris nutriţionistul Mihaela Bilic.

Comentarii Facebook