Mesajul lui Tudor Chirilă despre Cluj” De ce îi place artistului aici: ”Dintre toate orașele din România...”Tudor Chirilă a fost prezent la Cluj-Napoca, joi, pentru a susține un concert alături de trupa sa ”Vama”, iar artistul s-a declarat impresionat de oraș.

Juratul de la ”Vocea României” a precizat că, pentru el, Clujul este orașul din România ”reușește să substituie cel mai bine în mine sentimentul de "acasă"”.

Dintre toate orașele din România Clujul reușește să substituie cel mai bine în mine sentimentul de "acasă". Aici mă simt cel mai bine când merg pe stradă și mă uit la oameni. N-am niciodată sentimentul că sunt observat sau studiat. Există o relaxare și o bunătate care vin din alcătuirea interioară a clujenilor. Cu fiecare vizită la Cluj se mai construiește o amintire. Și tot lanțul ăsta, conectat în timp, parcurge diverse etape - "de pomină", "de tot râsul" "demențial", "nostalgic" și tot așa. Sigur că sunt subiectiv și probabil e și superficial să tragi concluzii după vizite mereu scurte. Însă există un adevăr: orașul ăsta are o vibrație simplă și bună care nu poate veni de la ziduri. În seara asta ne vedem la Euphoria Music Hall. Și o să cântăm cu bucurie. Nu că n-am face la fel peste tot pe unde mergem, dar aici mai e ceva ce ține de farmecul unei prietenii intense. Mă întorc la cafeaua mea, înainte să devin melodramatic:)

PS. Astăzi în fața hotelului așteptam o mașină. Un taximetrist a coborât și s-a îndreptat către mine "să ne strângem mâinile". - Ce faci la Cluj? - Uite, avem o cântare. - Numai una? - Păi, da, am răspuns încurcat. - No, bine, atunci (zâmbet larg), să trăiești.”, a scris Chirilă pe pagina sa de Facebook.

Comentarii Facebook