Miercuri 24 Aprilie

Mercur retrograd a intrat în zodia Balanță. La ce trebuie să se aștepte zodiile și cât durează al treilea Mercur retrograd al anului


Pe 10 septembrie Mercur retrograd a intrat în zodia Balanță. Astrologii dau cărțile pe față și dezvăluie evenimentele următoarei perioade. Zodiile trebuie să se stabilizeze bine cu picioarele pe pământ, căci urmează săptămâni de maximă intensitate. Nemilosul Mercur a intrat în zodia Balanță de pe 10 septembrie și va staționa până pe 24 septembrie, de unde va “sări” în zodia Fecioară și va rămâne până pe 2 octombrie. Ce înseamnă aceste evenimente pentru fiecare zodie în parte.

Desigur, personalitatea și acțiunile fiecărei zodii vor fi definitorii pentru evenimentele prin care vor trece, însă este de reținut faptul că Mercur în retrograd poate schimba regulile jocului la 180 de grade.

Berbec – Influența lui Mercur determină Berbecii să fie nesiguri pe ei, mai ales în contextul în care urmează să ia o decizie extrem de importantă pentru viitorul lor. După mai multe zile de gânduri adânci, nativii vor reveni la decizia inițială.

Taur – Acești nativi vor adopta un comportament extrem de schimbător și se vor enerva foarte mult în perioada 10-24 septembrie 2022. Persoanele apropiate lor vor fi extrem de dezamăgite de aceste lucruri, însă vor reuși să o scoată la capăt.

Gemeni – Locul de muncă le va da bătăi de cap Gemenilor, iar Mercur în retrograd îi îndreaptă către o scădere de sine. Mai exact, nativii sunt convinși de faptul că nu sunt în stare să ducă la capăt unele sarcini, însă persoana potrivită îi va ridica de la sol.

Rac – Racii își varsă furia pe partenerul lor de viață, pe care îl cred mincinos și infidel. Gesturile partenerului amoros vor fi interpretate greșit de către nativi, iar de aceea conflictul se va așeza între cei doi.

Leu – Personalitatea acestor nativi îi va lua prin surprindere chiar și pe ei, mai ales în contextul în care sentimentele negative pun stăpânire pe ei. Pentru a scăpa de aceste încărcături tensionate, Leii trebuie să vorbească cu o persoană de încredere.

Fecioară – Nativii vor apuca de frâie perioada de retrogradare a Mercurului și vor face investiția de care se tem de ceva timp. Fecioarele găsesc un moment de curaj și se apucă imediat de treabă.

Balanță – Balanțele înțeleg în această perioade cât de importante și minunate sunt pentru oamenii din jur, cât și pentru propria persoană. Persoanele acesta au avut dintotdeauna sentimentul că nu sunt recunoscute pentru sacrificiile făcute, însă lucrurile se schimbă de acum încolo.

Scorpion – Scorpionii sunt o altă zodie care nu consideră că fac îndeajuns de multe lucruri pentru a merita validarea celor din jur. Perioada următoare este definitorie pentru unele aspecte ale vieții lor, iar de aceea trebuie să-și ia inima în dinți.

Săgetător – Persoanele născute în această zodie descoperă în perioada 10-24 septembrie 2022 un adevăr despre un om apropiat lor. Acest om le demonstrează unele lucruri Săgetătorilor.

Capricorn – Mercur retrograd  îi determină pe nativii acestei zodii să dea frâu sentimentelor și să recunoască iubirea față de unele persoane. Dacă până acum au fost speriați de răspunsul primit, Capricornii se vor bucura de sprijinul acestora.

Vărsător – Nativii Vărsător au parte de validare la locul de muncă, căci au traversat o perioadă de glorie și acum își adună roadele. Munca lor nu este ignorată.

Pești – Perioada 10-24 septembrie 2022 le deschide o ușă a stimei de sine Peștilor. Nativii au nevoie de un pic de curaj pentru a-și exprima cu încredere sentimentele și valorile. Să se pregătească de surprize.

Comentarii Facebook