Miercuri 24 Aprilie

MECIURI & BERE la BERARIA URSUS! Din centru! (P)


Imi place fotbalul la fel de mult ca si berea. Sau invers. Fotbalul bun si berea la halba, proaspata si rece. Nu-mi place sa merg pe stadion in special pentru ca nu pot sa-mi iau halba cu mine. Si nici nu primesc una.

 

Iar intotdeauna cand se nimereste sa merg prin spatiul anglo-saxon, nu pierd nicidecum prilejul sa trag la niscai pub, intocmai ca drumetii odinioara, unde pot sa ma uit "live" la un meci, indeobste fara sa stiu exact cine joaca, in timp ce-mi savurez berea... e drept, nu e prea rentabil sa bei bere "afara", in carciuma, adica acolo unde se bea berea. La noi e la un pret decent, inca, si la fel de buna, cel putin.
 
Aud ca la BERARIA URSUS din centru se practica mai nou obiceiul asta frumos: MECIURI si BERE! ambele "LIVE"! Intr-o sala noua si mare, special dedicata nobilului scop. Si ca nu peste multe zile tot acolo sa va putea si manca (NON-STOP!). Asta dupa cum suntem fiecare, din ciclul "Spune-mi ce mananci, ca sa-ti spun cine esti!". De la mici si carnati de bere sau varza cu ciolan, pana la tot felul de "ciudatenii" cu certificat "BIO!".
 
Aceasta este, evident, o reclama. Culmea, nu e nici macar una buna, admit. Locul si berea sunt mult peste ce-as putea eu debita aici.

P.S. Detalii despre programul meciurilor, precum si imagini, palide comparativ cu realitatea, sunteti poftiti sa vedeti pe http://www.facebook.com/pages/Beraria-Ursus/105732112859888

Comentarii Facebook