Asociatia Trompetistilor din Romania sustine sambata un concert la Cluj


Concertul "Spirit of Brass" organizat in parteneriat cu Asociatia Trompetistilor din Romania va avea loc sambata, 17 martie, la Cluj.

"In cadrul galei laureatilor Concursului National de Interpretare Instrumentala – Trompeta - pentru elevi ?i studenti, Editia I, Sâmbata 21 aprilie ora. 18.00 în Studioul de concerte al Academiei de Muzica "Gheorghe Dima" din Cluj Napoca, va avea loc concertul "Spirit of Brass".
 
Evenimentul muzical este un concept Spirit Brass Ensemble & Apa Nova si este organizat in parteneriat cu Asociatia Trompetistilor din Romania. Acesta continua seria spectacolelor sociale organizate in Bucuresti pentru casele de batrani si casele de copii. In programul acestui eveniment vom regasi lucrari muzicale din perioada interbelica, aranjate pentru acest ansamblu de compozitorul Ioan Dobrinescu precum si muzica unor pagini cinematogrofice celebre. Pentru prima data de la infiintare Spirit Brass Ensemble va avea invtati instrumentisti de elita ai orchestrelor din Cluj", precizeaza organizatorii.

Dirijorul acestei manifestari muzicale este prof. dr. Mihai Ceascai. Seria concertelor sociale organizate de Spirit Brass Ensemble&Apa Nova va continua si in orase mai mici acolo unde pensionarii sau copii din orfelinate sunt in imposibilitatea de a participa la reprezentatii culturale.

Comentarii Facebook