Marina Almasan, despre finala Eurovision: Delegatia Romaniei a intampinat mari probleme in colaborarea cu organizatorii

Marina Almasan, producatoarea TVR, sustine ca delegatia Romaniei a intampinat probleme in ceea ce priveste colaborarea cu organizatorii finalei Eurovision din Germania.

 

"In privinta graficii de pe ecranul gigant din spatele scenei, a fost una dintre marile noastre dureri, pentru ca delegatia Romaniei a intampinat mari probleme in colaborarea cu organizatorii. Grafica a fost pusa la dispozitie de organizatori in baza unor sugestii ale TVR transmise inca din martie si, la fata locului, am constatat ca n-au fost luate deloc in calcul. Toate demersurile noastre oficiale catre conducatorii televiziunii germane si catre cei ai EBU, uniunea organizatoare a Eurovision, s-au soldat cu neluarea in considerare a dorintei noastre de a imbunatati nu numai grafica din fundal, ci si luminile pe care le-au folosit la show-ul nostru. Aceasta rigurozitate germana, pe care personal am admirat-o dintotdeauna, a fost un mare handicap in relatia noastra cu organizatorii", a declarat Marina Almasan, citata de ziarulring.ro.

 

"Sigur ca am fi putut face scandal, am fi putut lua decizia de retragere din concurs, dar nu cred ca e cazul. Romania trebuie sa urce pe asemenea scene, ocaziile noastre de a intra in competitia de lucruri pozitive cu europenii sunt destul de rare", a mai spus Marina Almasan.

 

Vezi si

Eurovision 2011: Hotel FM locul 17! Ell & Nikki, din Azerbaidjan, a castigat VIDEO

Comentarii Facebook