MANELE-FITNESS, noua modă de fitness din Italia VIDEO

 

Italiencele au ajuns să facă mișcare și să se mențină în formă pe ritmurile maneliștilor Guță, Florin Salam sau Adi Minune. 

 

Manele-fitness este cea mai nouă disciplină sportivă din lume, recunoscută de câteva luni de Federația Italiană de Sport.

 

Explicația apetenței italeincelor pentru manele-fitness o dă chiar cea care a inventat noul sport. ”În mai puțin de o lună apar rezultatele. Nu e vorba de un dans pur și simplu, noi am gândit special exerciții care lucreză toate grupele de mușchi”, spune Elena-Mihaela Vlad, conform evz.ro

 

Timișoreanca Elena-Mihaela Vlad are 38 de ani și de 15 ani trăiește în Italia. Ea a pus bazele acestei discipline împreună cu Gianluca Mariani, președintele Federației Italiene de Karate Shidokan. ”S-a apelat la un DJ care să aranjeze muzica, iar noi am început să pregătim mișcările. Pașii au fost studiați în așa fel încât ceea ce a ieșit nu este doar un dans, ci sunt o sumedenie de contracții, fizicul are rezultate imediat și se tonifiază bine mușchii”, spune timișoreanca. 

 

Noul sport a fost prezentat și la un festival de wellness, în Rimini, iar de acolo moda a explodat. 

 

Costul unui abonament lunar de slăbit pe manele este de 50 de euro.


Comentarii Facebook