Mama Deliei îl desființează pe noul iubit al fiicei sale, Oana: „Bufonul care merge la palat nu devine rege!”


Un nou scandal ține toată suflarea mondenă cu sufletul la gură, protagoniștii fiind Oana și Gina Matache, dar și Radu, noul iubit al tinerei. Totul a început după ce ei și-au asumat public relația, timp în care mama blondinei a reacționat dur în online.

Gina Matache l-a ironizat pe noul partener al fiicei sale, iar acum continuă seria dezvăluirilor cu privire la ce se întâmplă în familia sa. Interpreta își arată dezacordul în privința alegerii amoroase făcute de Oana. Artista își motivează ieșirea dură în ceea ce-l privește pe Radu spunând că a recurs la un astfel de gest pentru că nu mai avea nicio altă variantă de a-i atrage atenția fiicei sale. Dorința ei supremă fiind aceea de a-și ști nepoții într-un mediu sigur, departe de tânărul iubit al Oanei și crescuți de oameni precum este tatăl lor, despre care are numai cuvinte de laudă, scrie wowbiz.ro.

fet2.png

Nici mie nu îmi place că fac asta, numai după ce am terminat toate argumentele am luat această decizie, dar copiii cei mici trebuie protejați. E vorba doar de faptul că exemplarul acesta nu trebuie să stea în preajma celor mici, spre binele copiilor. Copiii au un tată exemplu în eleganță, cu principii sănătoase. Vine freză-n vânt și se duce naiba ce au construit părinții”, a scris Gina Matache, pe pagina sa de Instagram.

De altfel, pentru că în urma gestului ei, comunitatea sa de fani s-a împărțit în două, unii susținând-o, alții criticând-o pentru duritatea avută, Gina Matache și-a continuat pledoaria publică. Ea își motivează faptele și cuvintele spunând că, văzându-se într-o situație limită, fără a știi cum și în ce fel să mai reacționeze, a dorit să vadă și să afle cum gândesc și văd și alții, din exterior, pasul făcut de fiica sa.

Artista mărturisește că o doboară gândul ca fiica ei cea mică a luat-o pe cărări greșite, scoțând în evidență că Radu ar fi de vină pentru tot, chiar și pentru că ea a plecat de lângă tatăl copiilor. Despre care spune că încă îi este ginere, menționând că Oana este încă o femeie căsătorită.

Copilul meu e important pentru mine și fac tot ce pot ca să-i deschid ochii. Mă doare să o văd cum merge în jos. De aceea am procedat așa. Probabil sunteți cunoștințe și doare, dar nu trebuia să despartă familia asta. Divorțați nu sunt și e pasibilă de lucruri rele. Să nu fie nevoie, dar cum se comportă, lasă de dorit. Voiam și alte păreri pentru că mă depășește și nu sunt cea mai fericită cu alegerea asta, dar dacă vede, sper să se trezească. A fost un ultim efort să o trezesc. Nu comunică cu nimeni”, a mai adăugat cântăreața de muzică populară.

În cea mai recentă postare, Gina Matache a lansat un nou atac la adresa iubitului Oanei, spunând că “bufonul care ajunge la palat nu devine rege”.

Se zice că bufonul care ajunge la palat nu devine rege, ci transformă palatul în circ și zdrobește tot ce a construit. Așa că ai grijă pe cine aduci în casa ta!” a scris Gina Matache pe Instagram, acolo unde a menționat și faptul că acestea sunt tentativele ei de a-și trezi fiica.

Iubitul Oanei a avut și el o reacție după mesajele Ginei Matache amintite mai sus. Radu s-a simțit atacat când mama Deliei a postat o poză cu el, în dreptul căreia a scris “Aveți grijă ce psiholog alegeți!”.

În primul rând, nu este soacra mea, pentru că trăiesc în concubinaj cu Oana. (…) Încerc și eu să mă descurc, sunt doar un rocker tatuat, după cum puteți vedea. (…) Cu multă stimă și respect, doamna Gina Matache s-a decis să posteze o poză cu mine pe Instagram, cu comentariul «Aveți grijă ce psihiatru alegeți» (…) A filmat un telefon doamna Gina cu un alt telefon. Nu se discută chestiile asta, ea știe cu telefoanele, eu nu mă pricep. A postat două poze cu mine și o filmare cu mine (…) în care îmi înjuram și eu un prieten. Sunt tânăr, am 28 de ani, doamna Gina, ce vreți să fac? Nu am voie să vorbesc cu…”, a mărturisit Radu Siffredi, într-un live, potrivit unica.ro. 

pp1.jpeg

Ce i-a reproșat Delia mamei sale, Gina Matache

Delia nu are nevoie de niciun fel de prezentare, fiind, probabil, cea mai titrată artistă din România. Talentul, carisma, anii de studiu, simțul dezvoltat al umorului și profesionalismul au ajutat-o să devina una dintre cele mai apreciate dive ale muzicii românești. Într-un interviu acordat celor de la Wowbiz, mama Deliei a dezvăluit care este singurul reproș pe care soția lui Răzvan Munteanu i-l face părintelui său. Potrivit acesteia, Delia ar fi certat-o pe mama ei pentru faptul, în copilărie, artista de muzică populară ar fi fost mai strictă cu jurata iUmor, decât cu sora ei, Oana, mai tânără decât ea cu 11 ani.

fetele.jpg

Să-i țină aproape. Copilul chiar dacă greșește, că de aia e copil, nu sări pe el, nu-l căsăpi, că și eu am făcut prostia asta în tinerețe. Numai cu Delia, la Oana deja am început să prind informație, deci era după Ceaușescu încoace.

A început lumea să se mai deschidă, să se schimbe ideile. Am fost altfel de mamă pentru Oana, lucru pe care mi-l reproșează Delia. Știi, ăsteia nu i-ai dat o palmă, pe mine m-ai…Îmi pare rău, nu aș fi vrut, doar că pe atunci eram și eu un copil, că am făcut-o pe ea la 20 de ani.

Eram împărțită între serviciu, scenă, era destul de greu. Nu aveam răbdarea necesară să stau să îi explic că stai să vezi, că o fi, că o păți. Îi dădeam o palmă și hai treci la lecții. Asta le-aș spune mamelor, fiți alături de ei.”, a declarat Gina Matache. 

Comentarii Facebook