„Dinos in the Park” în Iulius Parc – 35 de dinozauri giganți animatronici le vor oferi vizitatorilor experiențe de neuitat


Dinozaurii revin de pe 2 martie în Iulius Parc. Astfel, vizitatorii au șansa să afle cele mai captivante, interesante și educative informații, dar și să interacționeze cu 35 de specii preistorice, reproduse în mărime naturală. Taxa de intrare în lumea dinozaurilor este de 25 lei pentru adulți, iar copiii cu vârstă mai mică de 3 ani au intrarea liberă. Mai mult decât atât, după ce ai redescoperit spiritul de aventură, poți pleca acasă cu premii surpriză. 

În perioada 2 – 26 martie, Iulius Parc are „musafiri” preistorici, care vor crea o lume de legendă pe care toți clujenii și nu numai sunt invitați să o descopere. Parcul va fi cucerit de Stegosaurus, acel uriaș cu plăci puternice pe spate, care a trăit în Jurassic acum 150 milioane de ani și avea o armură aproape impenetrabilă; de Tyrannosaurus Rex, sau T-Rex, poate cel mai cunoscut dinozaur din istorie, ce a trăit în Cretacic, cu aproximativ 65 milioane de ani în urmă, pe arealele Chinei, Mongoliei și Americii de Nord; de Apatosaurus, numit și Brontosaurus, ce a trăit în Jurasicul superior, în urmă cu 150 de milioane de ani și a fost unul dintre cele mai mari animale care au viețuit pe pământ, dar și de Pterodactil, care chiar dacă a trăit printre dinozauri nu face parte din această specie, ci este o reptilă zburătoare arhaică.

Dinozauri_Iulius Parc 01.jpeg

Lista nu se termină aici, dar păstrăm câteva surprize și pentru vizita fizică, care poate fi făcută în intervalul orar 10.00-20.00, de luni până miercuri; de la 14.00 la 20.00, joi, de la 10.00 la 22.00, vineri și sâmbătă și de la 10.00 la 20.00, duminică. Taxa de intrare în lumea dinozaurilor este de 25 lei. Însă, prichindeii cu vârstă mai mică de 3 ani au intrarea liberă, toți copiii care vin în grupuri mai mari de 25 de persoane primesc gratuit un tichet la „Dino Ride”, iar fiecare 5 copii pot să vină cu un însoțitor adult, a cărui intrare este gratuită. De asemenea, persoanele cu dizabilități alături de un însoțitor au intrarea liberă.

Bonus, dacă mergi la Centrul Info cu tichetul de la intrare și un bon de cumpărături efectuate în Iulius Mall, în valoare de 100 de lei, ai șansa să primești pe loc un premiu surpriză în zilele: 4, 5, 11, 12, 18, 19, 25 și 26 martie. Mai multe detalii găsești pe pagina de Facebook a evenimentului.

Ia-ți prietenii neînfricați și vino să descoperi „Dinos in the Park” din Iulius Parc și să câștigi premii surprinzătoare!

Comentarii Facebook