Mai sunt trei zile până la spectacolul Lord Of The Dance, de la Cluj. Vezi de unde se iau biletele



Cel mai apreiat spectacol de dans din lume, Lord Of The Dance, creat de legendarul Michael Flatley, ajunge la Cluj-Napoca, în acest weekend.

Irlandezii prezintă un show cu totul nou, un spectacol de excepție ce a cucerit deja publicul internațional.

Cei prezenți la eveniment trebuie să se aștepte la o abordare inedită și neașteptată, în care coregrafia, efectele vizuale și luminile vor face introducerea spre o lume mitică și captivantă.

Noul show - Dangerous Games - produs de Michael Flatley, prezintă o abordare nouă a spectacolului din toate punctele de vedere, spectacolul reprezentând o incursiune în folclorul irlandez bazat pe lupta dintre bine și rău. Flatley a decis să păstreze, pentru public, câteva dintre numerele celebre din ”Lord of the Dance”, însă grandioasei reprezentații i-au fost adăugate proiecțiile holografice 3D, un sistem ce combină iluziile optice cu tehnologiile de ultim moment, pentru a crea efecte vizuale tri-dimensionale, oferind spectatorilor o experiență unică.

Evenimentul „Lord of the Dance – Dangeorus Games” este organizat de Federația SHARE Cluj-Napoca cu sprijinul echipei TiMAF și reprezintă un punct de referință în programul cultural și de divertisment pregătit în cadrul Cluj-Napoca 2015 Capitala Europeană a Tineretului pentru această toamnă.

Spectacolul va avea loc sâmbătă, 10 octombrie, la Sala Polivalentă, de la ora 20.00. Biletele pentru eveniment se mai pot achiziționa de pe site-urile: bilete.ro și eventim.ro, dar și de la partenerii TiMAF.

 

Comentarii Facebook