Cum mint bărbații pe site-urile de dating și cum îi poți depista pe mincinoși

 

Site-urile de socializare sunt șansa de a cunoaște mulți oameni, dar în multe cazuri datele oferite sunt ”îmbunătățite”.

 

Sunt o serie de date care sunt trucate, iar mai jos poți vedea o parte din el.

 

Varsta reala

 

Cea mai mare tentatie este sa ascunda varsta reala, fie in cazul in care sunt prea tineri, fie daca se considera deja destul de in varsta pentru a mai putea "agata" usor. Drept urmare, multi dintre barbati aleg o varsta fictiva pe care o considera ideala in ochii femeilor pe care le cauta. 

Din pacate pentru ei, pot fi deconspirati usor, mai ales daca arunci o privire peste lista lui de prieteni sau te uiti dupa colegii lui de scoala. Mai mult ca sigur ca nu toti isi ascund varsta sau cel putin afisaza pe undeva anul absolvirii de unde va fi usor sa intuiesti varsta adevarata.

 

Pasiunile

 

Daca tu declari ca iubesti calatoriile si muzica rock nu va fi greu pentru barbatul interesat de tine sa isi modifice optiunile de la capitolul Pasiuni pentru a te cuceri.

 

Poți vedea la fotografii, dacă a umblat prin locurile menționate sau numai a furat imagini de pe internet.

 

Statusul relatiei

 

Multi barbati isi ascund statusul relatiei tocmai pentru a nu se sti despre ei ca sunt casatoriti, logoditi, separati sau chiar divortati. Și aici poți face o mică investigație între fotografiile postate. De multe ori apar scăpări.

 

Imaginea din fotografii

 

Multi barbati pe site-urile de dating sau care se inscriu in grupurile de persoane singure aflate in cautarea iubirii folosesc drept poza de profil fotografia unui actor celebru sau a unui artist indragit de femei. Dacă face acest lucru, înseamnă că e nesigur pe el.

 

Ocupatia /veniturile

 

Statisticile arata ca, in realitate, oamenii sunt cu 20% mai saraci in viata reala decat pe internet, conform ele.ro.

Comentarii Facebook