Luni 3 Octombrie

MAI lovește din nou pe rețelele sociale. Ce mesaj ”amuzant” le-a transmis infractorilor


După o serie de postări care au împărțit internauții în două tabere, responsabilii de social media ai Ministerului Afacerilor Interne au publicat pe Facebook o nouă postare care a stârnit controverse și a devenit virală.

Deși unii internauți apreciază simțul umorului prezent în postările de pe Facebook ale MAI, destul de multe persoane consideră că acest tip de mesaje nu sunt demne de instituție.

Acum, pe pagina oficială a Ministerului Afacerilor Interne a apărut un mesaj de ”avertisment” pentru infractori, în prag de sărbătoare. 

Oamenii legii îi avertizează pe aceștia că dacă au de gând ”să colinde gazdele ce nu-s acasă sau au de gând să încalce legea”, îi vor ”colinda” și ei, ”matinal și inopinat”, precizând că nu le recomandă să se ascundă în spatele ușii, deoarece vor bate cu berbecul ”și există riscul să fie accidentați”.

Horia Brenciu a cântat, Singur acasă a fost re..re...re...difuzat, Ștefan Hrușcă și-a programat concertele și Fuego și-a cumpărat brad.

Sunt doar câteva semne că sărbătorile se apropie și colindătorii vor bate curând la ușă.

Pentru toți cei care se gândesc să colinde gazdele ce nu-s acasă sau au de gând să încalce legea în acestă perioadă, le transmitem că și noi suntem pregătiți să îi „colindăm” matinal și inopinat.

Nu le recomandăm să se ascundă în spatele ușii pentru că vom respecta tradiția să batem... cu berbecul și există riscul să fie accidentați.

O fi lerul ler, dar și legea e lege!

P.S. Avertismentul este valabil tot timpul, nu numai de sărbători”, se arată în mesajul MAI.Sondaj de opinie

Urmăriţi-ne

Comentarii Facebook