Miercuri 24 Aprilie

Magneticul Michael Bolton cucereste publicul clujean, in aceasta vara, la Sala Polivalenta


Celebrul cantaret si compozitor american - Michael Bolton - va concerta in Romania pe 20 iulie, la Sala Polivalenta din Cluj-Napoca si pe 22 iulie, la Sala Palatului din Bucuresti, ambele evenimente cu incepere de la ora 20.00. La inceputul acestui an, artistul a lansat un nou material de studio, “A Symphony of Hits”. Pe acest album gasim cele mai frumoase hit-uri rearanjate in maniera simfonica, CD-ul fiind deja disponibil pentru precomenzi. 

Michael Bolton este castigatorul mai multor premii Grammy pentru Cea Mai Buna Voce Masculina, premii la American Music Awards, nominalizări Emmy si o stea pe Hollywood Walk of Fame. Si in calitate de compozitor a fost rasplatit cu numeroase distinctii muzicale, printre care Compozitorul Anului, noua premii Million-Air Awards si premiul Hitmakers al Compozitorilor Hall of Fame. Bolton a compus, totodata, piese pentru nume importante ale muzicii, printre care Lady Gaga, Kanye West, Barbara Streisand, Cher, Kenny G. sau Kenny Rogers. Bilete pentru cele doua concerte “Michael Bolton, live, in concert“pot fi procurate din reteaua iabilet.ro, promotia de primavara apropiindu-se de sfarsit.

Tot in aceasta vara, ne vom bucura de concert BZN, cu olandezii Jan Keizer & Anny Schilder care, treptat, s-au indragostit iremediabil de traditia romaneasca. Acestia au devenit adevarati ambasadori ai turismului romanesc, dupa ce au mai adaugat in colectia lor de calatorie celebra ie romaneasca. “Aceasta bluza minunata va fi prezentata oriunde vom calatori in lume, pana in Africa de Sud, ca port traditional romanesc”, au declarat solistii atunci cand au remarcat cu uimire frumusetea si puritatea iei. 

Pe aceasta cale, va informam ca turneul de adio “The Grand Finale Tour” al celor mai cunoscute voci din Tarile de Jos – Jan Keizer & Anny Schilder de la BZN – va avea oprire in orasul Cluj-Napoca pe data de 22 iunie 2019 la Sala Polivalenta, evenimentul fiind dedicat bluzei nationale, pe care o vor purta in semn de respect pentru toti fanii romani. Biletele pot fi procurate via reteaua iabilet.ro


Comentarii Facebook