Mădălina Ghenea: Moment incendiar la o petrecere privată: S-a urcat pe masă, iar rochia despicată aproape a dezvăluit totul! FOTO VIBRANT


Mădălina Ghenea: moment Incendiar la o petrecere privată - Rochia despicată era să îi joace feste


Mădălina Ghenea a fost la un pas de o gafă de proporții,  din cauza rochiei despicate, după ce s-a urcat pe o masă la o petrecere! Fosta iubită a lui Dimitrov s-a urcat pe masă, înconjurată de bărbați, dar vestimentația nu a fost de partea ei, și un pas a fost până la a lăsa la vedere mult mai mult decât era cazul. Vedeta a gestionat, însă foarte bine situația și a postat chiar ea fotografiile incendiare pe contul de Instagram.

Mădălina Ghenea, cunoscută pentru frumusețea și eleganța ei a reușit încă o dată să atragă toate privirile la o petrecere recentă. Îmbrăcată într-o rochie spectaculoasă, dar extrem de riscantă, modelul a fost protagonista unui moment care a stârnit atât admirație, cât și amuzament.

În timpul unei petreceri fastuoase, Mădălina s-a lăsat purtată de atmosferă și a urcat pe o masă, înconjurată de o mulțime de bărbați care o priveau fascinați. Însă, momentul de glorie era să se transforme într-un incident jenant din cauza rochiei sale, care avea o crăpătură adâncă. În entuziasmul de a se bucura de petrecere, rochia a jucat feste și a fost la un pas de a dezvălui mai mult decât ar fi dorit.

Fotografiile surprinse la eveniment au captat întreaga scenă, iar imaginile au devenit virale pe rețelele sociale, generând numeroase comentarii.

fanii Mădălinei nu au ezitat să-și exprime opiniile despre momentul incendiar. Iată câteva dintre cele mai interesante și haioase comentarii:

„Când vrei să fii regina petrecerii, dar rochia are alte planuri”– a scris un utilizator pe Instagram.

„Moda riscantă necesită mult curaj, dar și puțin noroc! Bravo, Mădălina!” – a comentat altcineva pe Facebook.

„Nu știu ce e mai spectaculos: rochia sau modul în care a reușit să gestioneze situația!” – a adăugat un fan pe Twitter.

Deși a fost la un pas de un incident vestimentar major, Mădălina Ghenea a reușit să transforme momentul într-o adevărată poveste de petrecere. Aceasta întâmplare subliniază cât de imprevizibile pot fi uneori evenimentele mondene și cum vedetele trebuie să fie mereu pregătite pentru orice. 

Mădălina Ghenea a demonstrat și cu acest prilej, încă o dată, că știe să fie în centrul atenției, fie că este vorba de eleganță pe covorul roșu sau de momente incendiare la petreceri.

Lăsăm pozele să vorbească de la sine:

madalina ghenea 2.png

madalina ghenea 3.png


madalina ghenea 4.png

Comentarii Facebook