Machiajul perfect şi rezistent pe timp de vară, în doar 5 paşi!

 

Atunci când este foarte cald, doamnele ştiu ca este extrem de neplăcut să ai faţa plină de machiaj. Însă, totuşi pentru un machiaj rezistent la căldură este indicat să urmezi 5 paşi importanţi pentru anotimpul cald:

 

1. Renunţă la fondul de ten! Nu există fond de ten care să nu se scurgă pe faţă sau să intre în piele, ceea ce poate fi devastator pentru teul tău.În schimb, poţi alege o cremă cu SPF şi pigmeţi de colorare, care să intre bine în piele şi să ofere feţei un bronz uşor şi atrăgator.

 

2. Pudra compactă - obligatorie! Când este expus la temperaturi ridicate, tenul capătă un luciu neplăcut. Pentru a evita o astfel de înfăţişare, trebuie să ai pudra compactă mereu cu tine. Indicat este să aiba aceeaşi nuanţă precum crema cu pigmenţi de colorare.

 

3. Evită fardurile închise! Galben, roz prăfuit sau alb - acestea sunt culorile ideale pentru o amiază călduroasă de vară. Evită nuanţele de maro şi mai ales negrul, deoarece s-ar putea să te trezeşti cu el pe toată faţa. 

 

4. Uită de rimel! Chiar dacă este rezistent la apă, tot te vei trezi cu pete negre pe faţă. Îl poţi inlocui cu un cleşte pentru gene, pe care să ţi le întinzi cu un gel special.

 

5. Blush-ul este indicat să fie folosit în culori deschise, însă nu foarte evidente. Când te dai cu el, nu aplica doar pe obraji, ci şi pe frunte, nas şi bărbie.

 

Foto: flu.ro

Comentarii Facebook