Lucian Mândruță se întreabă pe Facebook ”de ce exista Nelson Mondialul?” Răspunsul fanilor este AMUZANT

 

Lucian Mândruță, fostul prezentator de știri de la Antena 1, a lansat un atac dur la adresa lui Nelson Mondialu, clujenul prezent în ultima vreme la majoritatea show -urilor de divertisment de la trustul Intact. 

Faptul ca Nelson Mondialul exista ma uimeste in fiecare zi.

 

Confirm cu Isaac Asimov si toti ceilalti scriitori de SF pe care i-am citit in copilarie, omenirea ar fi trebuit sa evolueze, sa devina mai sofisticata, sa se preocupe de cucerirea spatiului si dezvoltarea stiintei.

 

In aceste conditii, de ce exista Nelson Mondialul? Care e rolul lui in Univers? E util la ceva? La ce?”, a scris Mândruță pe Facebook.

 

Postarea a adunat aproape 200 de Like -uri, dar și două comentarii amuzante.

 

Te intreaba draga domnule de ce exista si ce rol are bianca dragusanu...simona senzual...victor ponta..etc..etc..si chiar dumneata lucian mandruta! iti pune darã aceasta intrebare existentiala! tu nu poti face ce face Mondialu Nelson..precum nici nelson nu poate face ce faci tu!fiecare avem rolul nostru!probabil ca l-ai vazut doar la tv unde era tot o caterinca.l-au chemat in showuri de divertisment! ia mai bine te pune frumusel si vizualizeaza clipurile lui! si sigur ai sa intelegi apoi de ce il place lumea...de ce este simpatizat. vizualizeaza ceva clipuri... sincer si ai sa-I intelegi rolul! frate da' cat poti fi de ingamfat si de ursuz!”, a scris Cosmin.

 

Domnu Mandruta cu ce-a evoluat omenirea ? Uitati-va carnea facuta din e`uri , legumele din e`uri , aerul e poluat .. cu ce-a evoluat omenirea ? Nimic nu mai e natural si bolile sunt tot mai multe pe oamenii... A evoluat in rau ! Iar tu cu ce esti util omenirii ? Ai ajutat pe vreun om sarac si nu stim noi ? Te iei de Nelson sa-ti fie rusine ca doresti raul la un om care nu a facut rau la nimeni”, a adăugat altcineva.

Comentarii Facebook