Loredana Groza, replică pentru „limitații” care spun că are operații: „Fanii știu cine e Lori, m-au interzis comuniștii pentru că eram prea sexy”


Loredana Groza e în industria muzicală din România de mulți ani. Nu este de mirare că modul în care arată vedeta este pe buzele tuturor. Unii chiar zic că interpreta ar fi mai frumoasă decât în tinerețe. Loredana se bucură de un număr crescut de fani, chiar dacă unii o acuză că a recurs la operații estetice pentru a arăta așa.

Oamenii care sunt limitați sau răutăcioși comentează”, spune Loredana, excluzând orice intervenție estetică asupra înfățișării sale. Vedeta spune că secretul ar fi în hidratarea pielii și mâncarea sănătoasă, iar buzele sale au fost enorme încă de pe vremea comuniștilor. 

Nu mai vreau să intru în această polemică. E o prostie. În primul rând nimeni nu trebuie să se justifice pentru nimic. Nu dau socoteală nimănui, decât în fața lui Dumnezeu, în fața fanilor mei. Și ei știu cine e Lori, știu că eu am avut un piept generos întotdeauna, de la începutul carierei mele, mai ales din filmul Din a doua cădere a Constantinopolului. Nu existau silicoane pe atunci. Am avut buze mari, de asta m-au interzis cei de la televiziune și comuniștii pe atunci pentru că eram prea sexy.

Aveam buzele prea voluminoase, părul prea lung, sânii prea mari. Și pe atunci chiar nici nu se auzise de așa intervenții… oamenii care sunt limitați și influențabili sau pur și simplu răutăcioși, oamenii aceia comentează. Pentru că cine mă cunoaște știe că sunt și întotdeauna am fost originală sută la sută. Nu că aș avea ceva de comentat cu persoanele care vor să arate mai bine, să își îmbunătățească imaginea, îi apreciez că investesc în asta.”, a declarat Loredana Groza pentru FANATIK. 

„Nu arăți bine dacă te operezi”

Dar, uneori, cred că tocmai datorită acestor false povești, oamenii cred că a arăta bine, trebuie să te operezi. Nu, nu arăți bine dacă te operezi. Se vede. Este absolut vizibil. Și cine știe, știe cum arată un sân natural și unul în care a fost intervenit, în primul rând după forma lui. Cine nu e răutăcios știe foarte bine diferențele acestea. De asta pe mine mă amuză, când cineva se ia chiar de lucrurile din acestea, care nu există. Ia-te de cum cânt, de lucruri palpabile, nu de lucruri pe care ai auzit că le-a spus cineva și le preiei ca un papagal sau ți s-a părut ție.”, a mai adăugat Loredana.

Ce spune un medic estetician despre „tratamentele non-invazive” evocate de vedetă

Cunoscutul medic estetician Victor Topolog spune că nu o crede pe artistă, acesta a enumerat anul trecut o serie de intervenții la care ar fi putut apela vedeta.

A reîntinerit. Nu mi se pare că schimbările ei sunt unele exagerate. (..) În trecut, Loredana Groza avea în primul și în primul rând, un ten extrem de deshidratat. Acum, Loredana are un ten bine hidratat. Noi facem chestia asta cu un cocktail de acid hialuronic. În al doilea rând, a făcut și foarte mult botox în cele trei zone standard de botox: frunte, coada ochilui și zona dintre sprâncene. Pielea ei este în prezent perfect întinsă. Dacă vă uitați un pic și la gâtul ei, și-a întins și pielea de acolo tot prin intermediul botoxului.

La nas, înainte ea avea probabil o deviație de sept, care îi dădea și o asimetrie. Probabil a suferi intervenții fie chirurgicale, fie nechirurgicale, cu acid hialuronic pentru a ajunge la rezultatul din prezent. Acum are un nas mai finuț, drept, mai micuț. Tot cu acid hialuronic și-a rezolvat și cearcănele. Tot cu acid hialuronic și-a făcut și o reconturare de mandibulă. De asemenea, și-a făcut niște pomeți extraordinari.

O altă schimbare care îi conferă un aspect tânăr sunt șanțurile nazogeniene pe care și le-a estompat probabil cu acid hialuronic. Buzele, de asemenea, acum sau formă plină. Sunt foarte bine conturate și cărnoase. În trecut avea buzele deshidratate și cu niște urme de gâlme”, a explicat medicul Victor Topolog.

Comentarii Facebook