„Inspirat” de George Buhnici, încă un bărbat celebru din România a zis că își vede iubita ca pe o „minoră”


Sebastian Dobrincu i-a făcut o urare nepotrivită iubitei sale, cu ocazia zilei de naștere, după ce recent vloggerul George Buhnici a declanșat un adevărat scandal în România.

La nici o săptămână după ce George Buhnici a stârnit un val de furie pe rețele sociale pentru că a spus de soția sa că „arată ca o minoră” și a criticat femeile care se expun la mare cu celulită și vergeturi, tânărul milionar Sebastian Dobrincu publicase, pe Instagram, un story în care le cere urmăritorilor săi să-i ureze „La Mulți Ani” iubitei lui, Ioana Ignat, care a împlinit 24 de ani, dar pe care el o vede „tot minoră”, notează Wowbiz.

Azi este ziua iubitei mele. Împlinește 24 de ani, dar eu o văd tot minoră. Mi-aș dori să mergeți să îi urați 'La mulți ani!'”, a scris Sebastian Dobrincu.

Reamintim că după 10 zile de la prima declarație, George Buhnici își cere scuze pentru declarațiile jignitoare la adresa femeilor, pe care le-a făcut la un festival.

Aș vrea să vă spun că, în urma celebrului interviu pe care l-am dat în urmă cu două săptămâni, am primit acuzații și chiar amenințări din cele mai dure și mai serioase. Și m-am gândit foarte serios la ce am de făcut în perioada următoare. O să o spun pe șleau. Da, am vorbit ca un mârlan, ca un băiețaș de cartier fără pic de minte-n cap și fără nicio experiență de viață, ca și cum aș fi fost fumat sau cel puțin amețit de băutură.”, a declarat George Buhnici.

Mesajul integral al vlogerului îl puteți citi aici.

Comentarii Facebook