Lista cumpărăturilor la care visezi poate deveni realitate la Iulius Mall Cluj. Vezi cum te înscrii în concurs(P)


Campania „De Paşte, cine e câştigător primeşte un iepuraş cu motor!” este în plină desfăşurare la Iulius Mall Cluj, însă internauții au și ei parte de premii speciale.

Până pe 18 aprilie 2014, Iulius Mall Cluj îşi invită prietenii de pe pagina de Facebook să răspundă la întrebarea concursului online „What's on your shopping list?”.

Participanţii trebuie să facă o listă de cumpărături pentru ei şi perechea lor de shopping, pe care să o fotografieze şi să o expedieze pe adresa shoppinglist@iuliusmall.com. Apoi vor da „share” afişului aferent concursului de pe pagina de Facebook şi vor da „tag” persoanei care îl va însoţi la cumpărături. În ultima zi a concursului, prin tragere la sorţi, va fi desemnat câştigătorul marelui premiu: o sesiune de shopping în valoare de 2.000 de lei.

Pasionaţii de shopping pot participa la tombola dedicată Sărbătorilor Pascale, până la data de 19 aprilie. Toţi cei care fac cumpărături de minimum 100 de lei de la brandurile lor preferate au şansa să câştige cel mai râvnit premiu. Marele norocos al campaniei va deveni, în urma tragerii la sorţi, proprietarul unui autoturism Fiat 500 Cabrio.

De asemenea, extragerile zilnice vor desemna câştigătorii unui card cadou în valoare de 100 lei, valabil la magazinul Chic Ville din Iulius Mall, şi ai unei invitaţii pentru două persoane la spectacolele Operei Naţionale Române din Cluj-Napoca.

Comentarii Facebook