Costi Cămărășan, fondatorul trupei Compact, acuză Românii au talent de ”cenzură stupidă şi neprofesionistă”

 

Costi Cămărășan, fondatorul trupei Compact, acuză Pro TV că a cenzurat prestația unei formații din Cluj, de la show -ul ”Românii au talent”.

 

Ardelean fiind, am lăsat să treacă aproape o săptămână, ca să nu scriu la nervi. Cu toate astea nu pot să nu-mi exprim indignarea şi protestul meu faţă de cenzura stupidă şi neprofesionistă la care au fost supuşi copiii, cu adevărat talentaţi, din ”Trupa lu Bunu”, de către editorii care au montat prestaţia lor, difuzată în episodul din 4 aprilie, de la ”Românii au talent”. 

 

Deşi copii s-au calificat şi au fost apreciaţi atât de către cei trei juraţi ( Andra, Andi Moisescu, Mihai Petre ) - pentru care am tot respectul pentru probitatea şi profesionalismul lor -, cât şi de către cei doi prezentatori de calibru Smiley şi Pavel Bartos), nu înţeleg raţiunea în baza căreia inocenţa, munca, talentul şi încrederea unor copii au fost pocite în asemenea hal. Şi e, păcat! O să-mi daţi dreptate vizionând înregistrarea necenzurată, făcută de un spectator de la Cluj. 

 

Eu nu înţeleg de ce naţiunea asta trebuie spălată pe creier prin promovarea, în primul rând, a imbecililor, tupeiştilor, şmecherilor şi nebunilor. Aceşti copii meritau măcar două minute de difuzare, în care audienţa să vadă cum cântă LIVE şi dacă au sau nu talent. 

 

Puştii, alături de mine, ca mentor al lor, sunt conştienţi de nivelul la care sunt şi... vor fi. Protestul meu este un semnal de alarmă către cei care au puterea de decizie în Pro TV, ca pe viitor, nici din greşeală, să nu se mai dea frâu liber celor care frâng prosteşte aripi de copii. 

 

Iată de ce, vă cer să distribuiţi acest protest al meu şi cântecul LIVE al copiilor! Poate aşa vom începe să schimbăm ceva în mentalitatea românească. 

 

Le dorim semifinaliştilor talentaţi să aibă succes!”, a scris Costi pe Facebook.

Comentarii Facebook