Leonardo DiCaprio face dus doar de 2 ori pe saptamana! Nu foloseste deodorant


Actorul face rar dus si refuza sa foloseasca deodorant, fiind pasionat de protejarea si conservarea mediului inconjurator.

Leonardo DiCaprio a suparat-o destul de rau pe iubita sa, Erin Heatherton, din cauza igienei sale personale, sustin unele surse.

"Leo a permis pasiunii sale pentru mediul inconjurator sa puna stapanire pe intreaga sa existenta, iar acest lucru ii saboteaza viata amoroasa. El face dus doar de doua ori pe saptamana, pentru a conserva resursele de apa si considera ca deodorantele nu sunt naturale. Erin il iubeste cu adevarat, dar incepe sa creada ca Leo iubeste mai mult mediul inconjurator decat o iubeste pe ea", a spus o sursa citata de contactmusic.com.

Actorul mai este pasionat si de reciclare, dar uita sa si duca resturile la pubela.

"Erin i-a transmis deja un avertisment si i-a cerut sa isi imbunatateasca comportamentul si igiena personala. Daca nu o va face, s-ar putea sa o indeparteze definitiv pe iubita sa", a adaugat aceeasi sursa, citata de tabloidul National Enquirer.

Si actorul Robert Pattinson, starul din franciza "Amurg/ Twilight" si-a suparat colegii de platou cu mirosul corporal neplacut.

Comentarii Facebook