Laura Cosoi, cea mai FOCOASĂ gospodină. Ce rețetă a pregătit - FOTO

 

Laura Cosoi a postat pe blog o serie de fotografii cu o rețetă originală de paste.

 

M-am reîntors în bucătărie şi, aşa cum ţi-am promis, am revenit cu o nouă reţetă. Încep prin a recunoaşte că prefer pastele ori de câte ori mă aflu în faţa meniului la un restaurant şi tocmai de aceea mi-am dorit să le gătesc şi acasă. Nu ca ar fi ceva complicat... Am învăţat reţeta aceasta de la matuşa mea care locuieşte în Italia şi drept urmare este una cât se poate de autentică”, a scris Laura Cosoi pe blog.

 

Laura Cosoi a postat mai multe fotografii realizate în timp ce gătea (vezi foto).

 

Ingrediente:

 

Farfalle;

1 dovlecel;

Rosii in conserva sau naturale;

2 catei de usturoi;

2 linguri ulei de masline;

Parmezan;

Ceapa verde;

1 lingura de oregano;

Busuioc

 

Maruntesti rosiile si le pui la fiert impreuna cu usturoiul si ceapa. Intre timp tai dovlecelul si il adaugi dupa ce scade sosul (aproximativ 10-15 minute). Il lasi la fiert, pui oregano, sare, 2 linguri de ulei de masline si la final cateva frunzulite de busuioc. Eu am plantat in ghiveci si iti recomand si tie sa incerci varianta asta. Separat, pui farfallele la fiert si in mai putin de 10 minute sunt gata. La final nu iti mai ramane decat sa aranjezi pastele in farfurie impreuna cu sosul si sa razi parmezanul peste”, a scris vedeta

Comentarii Facebook