Laura Bretan în duet incredibil cu Michael Bolton. Unde vor concerta cei doi artiști


In urma confirmarii oficiale din partea artistului si a managementului acestuia, Laura Bretan va fi invitata speciala a concertelor sustinute de Michael Bolton in România. Artistul american va concerta pe 20 iulie la BT Arena din Cluj-Napoca si pe 22 iulie la Sala Palatului din Bucuresti. Biletele pentru cele doua concerte se gasesc in reteua eventim.ro si iabilet.ro.

Tanara interpreta va prezenta in deschidere un recital propriu, urmand ca spre finalul concertului artistului american sa fie invitata sa cante in duet cu Michael Bolton. Reprezentatia Laurei Bretan vine dupa ce artista a mai interpretat cantece in duet cu artisti importanti precum Il Volo, Ethan Bortnick, Matteo Bocelli, Victor Micallef, David Foster, Toto Cutugno, Ricchi e Poveri.

Cantaretul si compozitorul – MICHAEL BOLTON – a vandut peste 65 de milioane de albume la nivel mondial, continuand sa plece in turnee internationale si sa incante o lume intreaga. Cel mai nou album al artistului a fost lansat pe 8 februarie 2019 si se intitlueaza “A Symphony of Hits”. Pe acest material gasim cele mai frumoase hit-uri rearanjate in maniera simfonica sub indrumarea si cu aparitia renumitei orchestre West Australian Full Harmonic Orchestra.  Albumul este disponibil pentru precomenzi.


Comentarii Facebook