Lady Gaga socheaza din noiu. Vrea o palarie cu gandaci



Cantareata americana Lady Gaga, dupa ce a aflat cu reactioneaza gandacii de bucatarie la muzica ei, le-a cerut designerilor ei sa ii creeze o palarie care sa contina o "cusca" umpluta cu gandaci de bucatarie.

Artista americana a inceput sa "aprecieze" aceste insecte de cand a fost informata in legatura cu realizarea unui studiu, potrivit caruia gandacii de bucatarie au reactionat la piesele cantaretei americane mult mai intens decat au facut-o in timp ce ascultau piesele altor muzicieni, informeaza Mediafax.

"Lady Gaga tot incearca de ceva vreme sa isi depaseasca performanta vestimentara reusita cu celebra ei rochie din carne - si aceasta palarie ar putea fi lucrul pe care il cauta. Le spune gandacilor de bucatarie «monstruletii mei din viata reala», dupa ce a auzit de existenta acelui studiu recent. Acum vrea sa ii incorporeze intr-o palarie si sa poata fi vazuti in timp ce se agita intr-o «cusca» din interiorul palariei", a declarat o sursa.

In 2011, studentii de la Universitatea din New York, care studiau mecanica miscarilor facute de gandacii de bucatarie, au avut ideea de le face pe aceste insecte sa asculte muzica, cu scopul de a le face sa se miste, dupa ce au vazut ca ele nu reactionau la impulsurile electrice.

Dupa ce au fost "bombardati" cu mai multe piese ale grupului Weezer si ale trupei rock Avenged Sevenfold, intr-un final piesele cantaretei Lady Gaga au fost acelea care "i-au readus" la viata.


Pe 27 aprilie, Lady Gaga a inceput turneul mondial "The Born This Way Ball", care include 21 de orase europene, printre care si Bucuresti, unde artista va canta, pe National Arena.


Lady Gaga urmeaza sa cante si la Bucuresti, pe 16 august.

in acest turneu, Lady Gaga va interpreta atat piese de pe cel mai recent album al sau, "Born This Way", cat si piese incluse pe celelalte doua materiale discografice ale sale, "The Fame" si "The Fame Monster".

Comentarii Facebook