Jocuri si activitati interactive pentru copii, organizate de Scoala Internationala Cluj in cadrul Festivalului Artelor si Multiculturalismului

 

Activitatile pentru cei mici vor avea loc in Piata Unirii din Cluj-Napoca in acest week-end, sambata 15 octombrie si duminica 16 octombrie. Festivalul Artelor si Multiculturalismului doreste sa promoveze cultura, traditiile, obiceiurile comunitatilor participante si potentialul oferit de diversitatea etnica din Cluj-Napoca.

 

Festivalul Artelor si Multiculturalismului este organizat de  Institutul Roman pentru Pace - PATRIR. 25 de tari sunt reprezentate in acest an de catre cei 400 de copiii inscrisi in Gradinita Happy Kids si Scoala Internationala Cluj.


Elevi si parinti voluntari ai Scolii Internationale Cluj vor fi prezenti, alaturi de profesori si reprezentanti ai scolii, incepand cu ora 13.00 la standul Scolii Internationale Cluj din Piata Unirii.

 

Cei care viziteaza standul vor putea face un ocol imaginar al Pamantului, avand ocazia sa afle informatii inedite despre diferite tari si culturi.

 

Cei mici, dar si cei mari vor avea de asemenea ocazia sa participe la jocuri si activitati interactive si vor putea acumula "vize" in "pasaportul" Scolii Internationale Cluj.

Comentarii Facebook