Marti 4 Octombrie

„Jobul de vis”. Un bărbat este plătit să nu facă nimic, un client l-a angajat de 270 de ori


Un japonez are ceea ce unii ar considera o slujbă de vis, este plătit să nu facă aproape nimic. Locuitor în Tokyo, în vârstă de 38 de ani, el încasează 10.000 de yeni (71 de dolari) pe oră pentru a însoți clienții.

Practic, mă închiriez. Treaba mea este să fiu acolo unde vor clienții mei să fiu și să nu fac ceva anume", a declarat Morimoto pentru Reuters, adăugând că s-a ocupat de aproximativ 4.000 de persoane în ultimii patru ani.

japan.jpeg

Morimoto se mândrește cu aproape un sfert de milion de urmăritori pe Twitter, unde își găsește majoritatea clienților. Aproximativ un sfert dintre aceștia sunt clienți recurenți, inclusiv unul care l-a angajat de 270 de ori. Meseria sa l-a dus într-un parc cu o persoană care dorea să se joace pe un balansoar. De asemenea, a făcut cu mâna și a salutat prin fereastra unui tren un străin care își dorea o despărțire, scrie Reuters.

Faptul că nu face nimic nu înseamnă că Morimoto ar vrea să facă ceva. El a refuzat oferte de a muta un frigider și de a merge în Cambodgia și nu acceptă nicio cerere de natură sexuală. Afacerea de însoțire este acum singura sursă de venit a lui Morimoto, cu care își întreține soția și copilul. Deși a refuzat să dezvăluie cât câștigă, el a spus că are unul sau doi clienți pe zi. Înainte de pandemie, erau trei sau patru pe zi.

Comentarii Facebook