Betty Salam, dezvăluiri picante despre viața personală. A recunoscut că-i plac și femeile: „Nu mă pot feri”


Fiica lui Florin Salam a fost mai sinceră ca niciodată în cadrul unui podcast recent la care a fost invitată. Betty Vișănescu a răspuns la întrebările îndrăznețe ale Oanei Radu și lăsând sfiala la o parte, a recunoscut că-i plac și femeile. 

În cel mai recent podcast la care a fost invitată, Betty Vișănescu a vorbit despre căsnicia ei cu Cătălin Vișănescu, dar și despre preferințele sale din viața intimă. Fiica celebrului manelist, Florin Salam, a recunoscut și și-a asumat că îi plac și femeile și a răspuns la mai multe întrebări puse de Oana Radu pe această temă. Tânăra artistă a împlinit recent 22 de ani, vârstă la care pare să fi devenit foarte încrezătoare în sine și la care a decis să fie cât mai sinceră cu publicul ei, scrie SpyNews.

Da (n.r. îmi plac femeile) și am spus asta. Eu îmi asum. N-a fost una singură. Sunt o persoană foarte sinceră și oamenii care mă apreciază și mă urmăresc știu lucrul ăsta despre mine. Eu nu mă pot feri, pentru că îmi asum ceea ce spun. (...) Femeile sunt atât de frumoase, încât n-ai cum să spui că nu-ți plac.”, a spus Betty Vișănescu, în cadrul podcastului Detectorul de Minciuni.

Oana Radu a mers mai departe și a vrut să afle dacă fiica lui Florin Salam a trecut și la fapte în acest sens. 

La noi în România trebuie să-ți asumi foarte mult ceea ce spun eu acum. Eu îmi asum și nu sunt singura. Sunt alte probleme mai grave în România decât problema mea ... decât plăcerea mea. (...) Oamenii nu se așteptau la lucrul ăsta de la mine. (...) Sunt o persoană foarte deschisă, trăiesc momentul, îmi place viața, îmi place să mă distrez, îmi place să-mi asum, îmi place să fiu eu.”, a spus artista.

Comentarii Facebook