Jennifer Aniston a vorbit despre mișcarea ”Free the Nipple”

 

Actrița Jennifer Aniston a vorbit într-un interviu acordat Vogue despre eticheta de iniţiatoare a mişcării Free the Nipple (Eliberează sfârcul).

 

Această etichetă i-a fost pusă pe vremea când juca rolul Rachel în Friends.

 

Întrebată cum comentează faptul că mulţi o consideră iniţiatoarea fenomenului Free the Nipple, după ce sfârcurile sale se vedeau prin haine mai tot timpul, în serialul Friends, actrița a spus că ”nu ştiu ce să zic despre asta! Este unul dintre acele lucruri care se întâmplă. Cred. Port sutien, nu ştiu ce să vă zic mai mult”, scrie dailymail.co.uk.

 

Nu înţeleg de ce trebuie să ne fie ruşine când vine vorba de sfârcuri, aceştia sunt sânii mei. Şi nu mă plâng, să ne înţelegem!”.

 

Actrița le-a transmis femeilor mesajul de a fi mulțumite și încrezătoare, mărturisind că nu crede că situaţia se îmbunătăţeşte când vine vorba despre a nu mai umili o persoană în funcţie de cum arată. ”Problema este că tabloidele şi rubricile mondene din reviste iau pur şi simplu corpul unei persoane şi-l pun într-o categorie, stabilindu-i o etichetă”, a mai spus Jennifer Aniston. 

 

Dacă ieşi pe stradă şi ţi se văd sfârcurile sau dacă nu ai un abdomen perfect ori greutatea ideală, ţine minte că eşti perfectă indiferent de cum arăţi şi nu trebuie să-ţi pese de ce cred alţii!”, a adăugat Aniston.

 

 

Foto: Hepta

Comentarii Facebook