Vineri 7 Octombrie

Jador și-a distrus mașina de lux într-un accident de mașină: „Am văzut moartea cu ochii”


Jador a fost implicat într-un accident de mașină, cu bolidul proaspăt achiziționat. Artistul a declarat că a văzut moartea cu ochii și a explicat cum și-a distrus mașina de lux pe care a cumpărat-o recent. În ciuda supărării, cântărețul a făcut un gest impresionant imediat după accident.

Cum s-a întâmplat accidentul?

În urma accidentului de mașină, Jador a spus că el nu a fost vinovat pentru incident, ci oamenii care nu au grijă să își țină animalele în curți și le lasă libere pe stradă.

Un cal a intrat în fața mașinii pe care o conducea Jador. Deși nu avea viteză mare și impactul nu a fost foarte puternic, automobilul a suferit pagube. Artistul nu s-a ales decât cu o sperietură teribilă.

Sunt supărat rău. Bine că nu am pățit nimic. Am văzut moartea cu ochii! Puteam să ajung la spital sau mai rău, să mor! Mașina mea de mai puțin de o lună de zile s-a dus. Este distrusă. Mi-a ieșit un cal în față. Bine că nu am avut viteză că putea fi fatal. Asta este lecție, nu ai cum să lași calul să meargă liber pe stradă”, a spus Jador după accident.

Cum a reacționat Jador, imediat după accident?

Deși l-a supărat incidentul, Jador nu are de gând să ceară despăgubiri pentru pagubele cu care s-a ales la bolidul de lux. Artistul a explicat că acel cal era plimbat pe stradă de un copil. Micuțul s-a ascuns și a început să plângă atunci când a văzut cum calul a sărit în fața automobilului.

Jador a vorbit cu el, la consolat, iar copilul i-a spus că a început să plângă pentru că familia lui nu are bani ca să-i plătească daunele. Impresionat de reacția copilului, artistul l-a asigurat că nu are de gând să le ia bani, mai ales că și el știe cum e să trăiești din puțin:

Asta e morala zilei! Probabil Dumnezeu ne mai trimite un semn uneori, să vadă cum ne comportăm. Poate și eu am făcut ceva rău cuiva, iar acum este karma. Trebuie să învățăm să fim mai buni, iar oamenii să își țină animalele la locul lor. Îi mulțumesc lui Dumnezeu că sunt bine!”, a mai spus Jador după accident.

Cântărețul Jador a povestit la Survivor România 2021 că a crescut într-o familie foarte modestă. Artistul și-a amintit cum stătea cu frații lui în jurul sobei și mâncau fără ca vreunul dintre ei să mai poată cere o a doua porție, pentru că aceasta nu mai era.


Comentarii Facebook