IULIUS MALL TE TRIMITE ÎN EUROPA LA CONCERTELE J.LO, MUSE ŞI CHRIS BROWN

 

Clienții Iulius Mall Cluj pot câștiga în această toamnă bilete la concertele unor artiști precum Jennifer Lopez, Chris Brown sau Muse. 

 

Clienţii mall-ului primesc invitaţia de a descoperi "Unde mergem după shopping?". A treia ediţie a campaniei se desfăşoară în perioada 21 septembrie - 14 octombrie 2012, fiind puse în joc bilete la cele mai aşteptate concerte din Europa.

 

Expediţiile muzicale pot fi câştigate de clienţii Iulius Mall Cluj, care fac cumpărături de minimum 100 de lei şi merg cu bonurile fiscale la Centrul Info sau la echipa de sampling. O sesiune de shopping şi completarea talonului de participare la tombolă pot duce la câştigarea de bilete pentru 2 persoane la concertele celor mai în vogă artişti: Jennifer Lopez, pe 26 octombrie, la Praga; Muse, pe 19 noiembrie, la Viena; Chris Brown, pe 22 noiembrie, la Berlin; Lord of The Dance, pe 9 octombrie, la Cluj-Napoca. Pentru câştigătorii concertelor în Europa, premiile se vor extinde într-o expediţie muzicală, fiindu-le asigurată cazarea şi transportul cu avionul pentru două persoane.

 

Împătimiţii de muzică au ocazia să-şi exerseze calităţile artistice şi să câştige premii unice. În perioada 21 septembrie - 5 octombrie, în zona Cinema City, de la etajul Iulius Mall, pasiunea pentru instrumente şi portative se dezlănţuie în cadrul cunoscutului joc "Guitar Hero". În intervalul orar 17.00 - 19.00, oricine crede că are talent poate urca pe scenă să îşi dovedească abilităţile de chitarist. Dintre participanţii fiecărei zile, primii trei clasaţi, desemnaţi de computer, vor fi  răsplătiţi cu vouchere la Cinema City şi cu băuturi răcoritoare. Ocupantul locului întâi, din fiecare zi, va participa în bătălia finală "Guitar Hero", de pe 5 octombrie. În plus, câştigătorii zilnici vor deveni vedete pe Facebook, acolo unde vor fi postate capturi video cu prestaţiile lor artistice.

 

În marea finală, competiţia va fi mai strânsă, dar cu premii pe măsură. Premiul întâi este un pachet Yamaha Tour Gear Guitar, premiul  doi constă în Yamaha Keyboard PSR - 233, iar premiul trei este Yamaha Dockstation. Pe ritmuri de chitară sau în frenezia concertelor, distracţia este mai intensă. Aşa că, de mâine, se dă startul maratonului de cumpărături câştigătoare la Iulius Mall.

Comentarii Facebook